lostyazilim
tr.link

Siteniz Hacklendikten Sonra Ne Yapmalısınız?

19 Mesajlar 3.696 Okunma
lstbozum
tr.link

simal25 simal25 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek gıda tekniker
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
emeğe sağlık yazı guzel teşk.

wmaraci
reklam

dlkrnugur dlkrnugur JS Coder Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP Coder
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 1069
  • Beğeniler 210 / 209
  • Ticaret 41, (%98)
Yazı güzel olmuş, sağolasın!

Keşke arada bir enter'a bassaydın. :D

muh4mmet muh4mmet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

isodmin adlı üyeden alıntı

İlk yapmanız gereken şey yapmamanız gereken bir şey; 'Hacklandiiimmmm' diye duyuru yapmamak...

» Merak etmeyin sizin duyuru yapmanıza gerek yok hackerın amacı hacklinkse zaten o duyurmaz ama gövde gösterisiyse mirror alır ve nete sunar :)

La Mekan adlı üyeden alıntı

yazı çooooookkk karışık olmuş.

» Şimdi düzenleyeceğim :)

depresan adlı üyeden alıntı

önce soğuk bi su içerim
"sonra ben nerde yanlış yaptım allaaaahım"
derdim
bu arada yazık çok karışık paragraf atabilirsin

» Şimdi düzenleyeceğim :)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Vallahi daha hiç nasip olmadı... Web sitem hiç hacklenmedi şükürler olsun ama nasıl hacker bir açıktan içeriye giriyorsa, mutlaka bir ipucu bırakır :) Hırsızın evine hırsız girmez dermişim :D :D :D

Teşekkür ettim bu arada güzel makale.

» :) SSL sitesini ve CIA'i hackleyenler nasıl yakalanamadılar o zaman :) Uzman birisi önce internetteki izini siler sonra başka pclere sızarak onlar üzerinden saldırı yapar yani örneğin sizin haberiniz olmadan karşı siteye saldırır atabilirsiniz dos türevi saldırı demiyorum sizin ipniz üzerinden karşı siteye index basılabilir :)
Ayrıca uzman kişi karşı tarafın loglarınıda siler merak etmeyin :)

NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Yazıyı yazan arkadaşa bir tavsiyem var. Yazılarında parağraf kullanmazsan yazdığın yazı ne kadar güzel olursa olsun hiç bir işe yaramaz. Bu yazıda parağraf kullanmadığın için sitendeki yazıyı okuyayım dedim. Orada da parağraf kullanmamışsın. Okumaktan vazgeçtim. Amacın, insanların yazını rahat bir şekilde okumalarını sağlamak olmalı. Umarım sonraki yazılarında daha dikkatli olursun. :)

» :) 2 taraftaki yazıda aynı 10 dakikada yazdığımı belirttim yazıyı bazı işlerim vardı bunuda araya sıkıştırıyım dedim :) Benim amacım bilgiyi vermek sonuçta bilgi kolay kazanılan birşey değildir uğrunda uğraşmak gerekir çabalamadan bilgiye ulaşamazsınız. Bu yazıyı okumak içinde biraz çabalamak gerekiyor :) Ama şimdi yazıyı düzenleyecem :)

escaperx adlı üyeden alıntı

Açıklayıcı bir yazı olmuş ancak biraz göz yoruyor :)

» Teşekkürler yazıyı şimdi düzenleyeceğim :)

simal25 adlı üyeden alıntı

emeğe sağlık yazı guzel teşk.

» Teşekkür Ederim :)

dlkrnugur adlı üyeden alıntı

Yazı güzel olmuş, sağolasın!

Keşke arada bir enter'a bassaydın. :D

» :) Önerinizi göz önünde bulunduracağıma emin olabilirsiniz :) Sağolun :)

Ek Olarak: Nasıl biraz adam olmuş mu konu :)

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

muh4mmet adlı üyeden alıntı

2 taraftaki yazıda aynı 10 dakikada yazdığımı belirttim yazıyı bazı işlerim vardı bunuda araya sıkıştırıyım dedim :) Benim amacım bilgiyi vermek sonuçta bilgi kolay kazanılan birşey değildir uğrunda uğraşmak gerekir çabalamadan bilgiye ulaşamazsınız. Bu yazıyı okumak içinde biraz çabalamak gerekiyor :) Ama şimdi yazıyı düzenleyecem.

Amacının bilgi vermek olması güzel. Bilgi kolay kazanılmıyor demişsin. Haklısın ama kimse senin yazını okumak için çaba sarfetmek zorunda değil. Eğer blog yazıyorsan amacın sadece bilgi vermek değil, aynı zamanda yazını düzgün bir şekilde de yazmak olmalı.

Senin çabalama olarak nitelendirdiğin şeyi kitap yazarlarının yaptığını hayal ettim şimdi. Onlar da senin dediğin gibi "Çabalasınlar, emek sarfetsinler, ben bilgiyi veririm gerisi beni alakar etmez" şeklinde düşünüp kitaplarında hiç parağraf kullanmadıklarını düşün. Böyle bir kitabı kim okur ki?. Ayrıca 10 dakika gibi kısa sürede yazıp, bunu mazaret göstermek doğru değil. Sonuçta kimse başına silah dayayıp "10 dakikada yazmazsan ölürsün." demedi :) Dedi mi yoksa ? :)

Bu söylediğim şey sadece senin için geçerli değil. Yazılan yazıya emek vermek lazım. Kısa sürede yazıp aceleyle yayımlarsan o yazıdan ne sen verim alırsın ne de yazıyı okuyan kişi. Bu arada uyarımı dikkate alıp yazıyı düzelttiğin için teşekkürler. Şimdi zaman ayırıp okuyabilirim :)

Yukarıda söylediklerimi de yapıcı bir eleştiri olarak algılarsan sevinirim. Amacım polemik yaratmak değil.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Amacının bilgi vermek olması güzel. Bilgi kolay kazanılmıyor demişsin. Haklısın ama kimse senin yazını okumak için çaba sarfetmek zorunda değil. Eğer blog yazıyorsan amacın sadece bilgi vermek değil, aynı zamanda yazını düzgün bir şekilde de yazmak olmalı.

Senin çabalama olarak nitelendirdiğin şeyi kitap yazarlarının yaptığını hayal ettim şimdi. Onlar da senin dediğin gibi "Çabalasınlar, emek sarfetsinler, ben bilgiyi veririm gerisi beni alakar etmez" şeklinde düşünüp kitaplarında hiç parağraf kullanmadıklarını düşün. Böyle bir kitabı kim okur ki?. Ayrıca 10 dakika gibi kısa sürede yazıp, bunu mazaret göstermek doğru değil. Sonuçta kimse başına silah dayayıp "10 dakikada yazmazsan ölürsün." demedi :) Dedi mi yoksa ? :)

Bu söylediğim şey sadece senin için geçerli değil. Yazılan yazıya emek vermek lazım. Kısa sürede yazıp aceleyle yayımlarsan o yazıdan ne sen verim alırsın ne de yazıyı okuyan kişi. Bu arada uyarımı dikkate alıp yazıyı düzelttiğin için teşekkürler. Şimdi zaman ayırıp okuyabilirim :)

Bundan sonra daha tertipli yazmaya dikkat ederim :)

Yukarıda söylediklerimi de yapıcı bir eleştiri olarak algılarsan sevinirim. Amacım polemik yaratmak değil.

yok polmeik olmayacak emin olun uzun zaman sonra müşterilerimin olduğu msnye girince onlarla ilgilenmeye çalışınca hiç zamanım kalmadı ben 3-4 gündür geceleyin 4 saat uykuyla duruyorum :) Şu konuyu okursanız umarım ki dhaa iyi anlayacaksınız ayrıca ben bu yazıyı blogumda yayınlamayı düşünmemiştim madem yazıyorum sitemde olsun dedim :)

http://wmaraci.com/forum/tanisma-alani/merhaba-arkadaslar-23471.html

Ek Olarak: Sorunu olan arkadaşlar alta yazsınlar dediğim adımları aynen gerçekleştirdikten sonra hackerımız direk bir dönüş yapamaz size...

ayqo ayqo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 386
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 14, (%100)
açıklayıcı bir yazı teşekkürler

Seomple Seomple Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-ticaret & Seo Danışmanlığı
  • Mesajlar 793
  • Beğeniler 33 / 240
  • Ticaret 26, (%100)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Vallahi benim enişte var Terörle mücadeleden :) Bir ara ona söylemiştim sağolsun halletti :D Çocuğu bulduk konuştuk muhabbet ettik sonra yolladım geri geriye :) Proxy kullansalar bile bulunuyor... Zaten proxy demek bir yerde VEKİL IP demek. Bu vekil IP yi kim kullanmış diyince çıkıyor her şey piyasaya :)

Adamlar 10 15 sunucu birbirine bağlıyor :) Senin denk geldiğin çömez imiş hocam :) ( Gerçi Türkiye'de çömezliği geçebilen aç tane adam var ki :) )

• Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Seomple adlı üyeden alıntı

Adamlar 10 15 sunucu birbirine bağlıyor :) Senin denk geldiğin çömez imiş hocam :) ( Gerçi Türkiye'de çömezliği geçebilen aç tane adam var ki :) )

Hocam ne yazık ki sizin en çok güvendiğiniz hostlar şirketler çürük çıkıyor.

Benim şuana kadar adam gibi dediğim 1 tane host var...

Güvenlik duvarı ve işletim sistemi sağlam ve güncel olan...

ayqo ayqo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 386
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 14, (%100)
Bence soğuk su için ve arkanıza yaslanın ve düşünün ben nerde hata yaptım :D

Güzel yazı teşekkürler

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al