» Merak etmeyin sizin duyuru yapmanıza gerek yok hackerın amacı hacklinkse zaten o duyurmaz ama gövde gösterisiyse mirror alır ve nete sunar :)
» Şimdi düzenleyeceğim :)
depresan adlı üyeden alıntı
önce soğuk bi su içerim
"sonra ben nerde yanlış yaptım allaaaahım"
derdim
bu arada yazık çok karışık paragraf atabilirsin
» Şimdi düzenleyeceğim :)
SeoMakale adlı üyeden alıntı
Vallahi daha hiç nasip olmadı... Web sitem hiç hacklenmedi şükürler olsun ama nasıl hacker bir açıktan içeriye giriyorsa, mutlaka bir ipucu bırakır :) Hırsızın evine hırsız girmez dermişim :D :D :D
Teşekkür ettim bu arada güzel makale.
» :) SSL sitesini ve CIA'i hackleyenler nasıl yakalanamadılar o zaman :) Uzman birisi önce internetteki izini siler sonra başka pclere sızarak onlar üzerinden saldırı yapar yani örneğin sizin haberiniz olmadan karşı siteye saldırır atabilirsiniz dos türevi saldırı demiyorum sizin ipniz üzerinden karşı siteye index basılabilir :)
Ayrıca uzman kişi karşı tarafın loglarınıda siler merak etmeyin :)
NuCLeuS adlı üyeden alıntı
Yazıyı yazan arkadaşa bir tavsiyem var. Yazılarında parağraf kullanmazsan yazdığın yazı ne kadar güzel olursa olsun hiç bir işe yaramaz. Bu yazıda parağraf kullanmadığın için sitendeki yazıyı okuyayım dedim. Orada da parağraf kullanmamışsın. Okumaktan vazgeçtim. Amacın, insanların yazını rahat bir şekilde okumalarını sağlamak olmalı. Umarım sonraki yazılarında daha dikkatli olursun. :)
» :) 2 taraftaki yazıda aynı 10 dakikada yazdığımı belirttim yazıyı bazı işlerim vardı bunuda araya sıkıştırıyım dedim :) Benim amacım bilgiyi vermek sonuçta bilgi kolay kazanılan birşey değildir uğrunda uğraşmak gerekir çabalamadan bilgiye ulaşamazsınız. Bu yazıyı okumak içinde biraz çabalamak gerekiyor :) Ama şimdi yazıyı düzenleyecem :)
» Teşekkürler yazıyı şimdi düzenleyeceğim :)
» Teşekkür Ederim :)
» :) Önerinizi göz önünde bulunduracağıma emin olabilirsiniz :) Sağolun :)
Ek Olarak: Nasıl biraz adam olmuş mu konu :)