Amacının bilgi vermek olması güzel. Bilgi kolay kazanılmıyor demişsin. Haklısın ama kimse senin yazını okumak için çaba sarfetmek zorunda değil. Eğer blog yazıyorsan amacın sadece bilgi vermek değil, aynı zamanda yazını düzgün bir şekilde de yazmak olmalı.
Senin çabalama olarak nitelendirdiğin şeyi kitap yazarlarının yaptığını hayal ettim şimdi. Onlar da senin dediğin gibi "Çabalasınlar, emek sarfetsinler, ben bilgiyi veririm gerisi beni alakar etmez" şeklinde düşünüp kitaplarında hiç parağraf kullanmadıklarını düşün. Böyle bir kitabı kim okur ki?. Ayrıca 10 dakika gibi kısa sürede yazıp, bunu mazaret göstermek doğru değil. Sonuçta kimse başına silah dayayıp "10 dakikada yazmazsan ölürsün." demedi :) Dedi mi yoksa ? :)
Bu söylediğim şey sadece senin için geçerli değil. Yazılan yazıya emek vermek lazım. Kısa sürede yazıp aceleyle yayımlarsan o yazıdan ne sen verim alırsın ne de yazıyı okuyan kişi. Bu arada uyarımı dikkate alıp yazıyı düzelttiğin için teşekkürler. Şimdi zaman ayırıp okuyabilirim :)
Bundan sonra daha tertipli yazmaya dikkat ederim :)
Yukarıda söylediklerimi de yapıcı bir eleştiri olarak algılarsan sevinirim. Amacım polemik yaratmak değil.
Senin çabalama olarak nitelendirdiğin şeyi kitap yazarlarının yaptığını hayal ettim şimdi. Onlar da senin dediğin gibi "Çabalasınlar, emek sarfetsinler, ben bilgiyi veririm gerisi beni alakar etmez" şeklinde düşünüp kitaplarında hiç parağraf kullanmadıklarını düşün. Böyle bir kitabı kim okur ki?. Ayrıca 10 dakika gibi kısa sürede yazıp, bunu mazaret göstermek doğru değil. Sonuçta kimse başına silah dayayıp "10 dakikada yazmazsan ölürsün." demedi :) Dedi mi yoksa ? :)
Bu söylediğim şey sadece senin için geçerli değil. Yazılan yazıya emek vermek lazım. Kısa sürede yazıp aceleyle yayımlarsan o yazıdan ne sen verim alırsın ne de yazıyı okuyan kişi. Bu arada uyarımı dikkate alıp yazıyı düzelttiğin için teşekkürler. Şimdi zaman ayırıp okuyabilirim :)
Bundan sonra daha tertipli yazmaya dikkat ederim :)
Yukarıda söylediklerimi de yapıcı bir eleştiri olarak algılarsan sevinirim. Amacım polemik yaratmak değil.
yok polmeik olmayacak emin olun uzun zaman sonra müşterilerimin olduğu msnye girince onlarla ilgilenmeye çalışınca hiç zamanım kalmadı ben 3-4 gündür geceleyin 4 saat uykuyla duruyorum :) Şu konuyu okursanız umarım ki dhaa iyi anlayacaksınız ayrıca ben bu yazıyı blogumda yayınlamayı düşünmemiştim madem yazıyorum sitemde olsun dedim :)
http://wmaraci.com/forum/tanisma-alani/merhaba-arkadaslar-23471.html
Ek Olarak: Sorunu olan arkadaşlar alta yazsınlar dediğim adımları aynen gerçekleştirdikten sonra hackerımız direk bir dönüş yapamaz size...