lostyazilim
tr.link

WordPress 3.3.1 Yükleyenler İçeri!

63 Mesajlar 12.217 Okunma
lstbozum
tr.link

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Her önüne gelen eklentiyi kurmayın yeter. Sunucunuz sağlamsa başka birşey yapmanıza gerek yok. Son sürüm her zaman en iyisidir. Bir açık ya da hata varsa güncelleme yapılır zaten.. :)
Kalashnikov melankolia Emreee

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

muh4mmet muh4mmet Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Her önüne gelen eklentiyi kurmayın yeter. Sunucunuz sağlamsa başka birşey yapmanıza gerek yok. Son sürüm her zaman en iyisidir. Bir açık ya da hata varsa güncelleme yapılır zaten.. :)

Son sürüm her zaman iyi değildir.

Son kararlı sürüm en iyidir ;)

Diğerleri aynı vista gibi ara sürüm sürekli güncellenir açıklar kapatılır ben size saf sürümünde açıklar var diyorum siz ise hala inadına direniyorsunuz ama indexi veya hacklinki yedikten sonra sizi aynı şekilde görmek isterim...

• Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

muh4mmet adlı üyeden alıntı

Son sürüm her zaman iyi değildir.

Son kararlı sürüm en iyidir ;)

Diğerleri aynı vista gibi ara sürüm sürekli güncellenir açıklar kapatılır ben size saf sürümünde açıklar var diyorum siz ise hala inadına direniyorsunuz ama indexi veya hacklinki yedikten sonra sizi aynı şekilde görmek isterim...

Sürümü güncelliyorlarki var bir bildirdikleri değil mi? (WordPress) Teşekkürler tavsiye için. Hacklenirsekde hackleniriz, olmuştur bir sorun. Ama bu WordPress'in sitesinde yayında olan son güncelleme varken gidipte eski kullanacağım anlamına gelmiyor. ;)

Neyse, tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür; Eski sürüme geçmek isteyen geçer tabi.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam eski sürümdede yanlış hatırlamıyorsam 21 tane açık varıdı sanırım hangisine dönsek açık var sürekli :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Sürümü güncelliyorlarki var bir bildirdikleri değil mi? (WordPress) Teşekkürler tavsiye için. Hacklenirsekde hackleniriz, olmuştur bir sorun. Ama bu WordPress'in sitesinde yayında olan son güncelleme varken gidipte eski kullanacağım anlamına gelmiyor. ;)

Neyse, tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür; Eski sürüme geçmek isteyen geçer tabi.

Siz bilirsiniz biz uyarımızı yapalım. Yalnız güvenlikten çok fazla anladığınızı malesef söyleyemeyecem son sürümü kullananlar denek olur o kullananlar takip edilir sorunlar bildirilir onlar düzeltir bu her zaman böyledir böylede olacaktır. Sonuçta birine boşuna deneme sürümü diğerine de kararlı sürüm demiyorlar değil mi?

Zaten wordpress serverda varsa her zaman bir açık vardır hackerların deyimi budur unutmayın :)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam eski sürümdede yanlış hatırlamıyorsam 21 tane açık varıdı sanırım hangisine dönsek açık var sürekli :D

Son sürümden kastım kararlı sürüm.

Kararlı sürümde tüm açıklar kapatıldığı için zaten kararlı sürüm denir eklentilerde açık olması başkadır. Saf sürümde açık olması başkadır. Benim burda söyledim 3.3.1'in saf sürümünde açık var eklentisizde.

• Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

muh4mmet adlı üyeden alıntı

Siz bilirsiniz biz uyarımızı yapalım. Yalnız güvenlikten çok fazla anladığınızı malesef söyleyemeyecem son sürümü kullananlar denek olur o kullananlar takip edilir sorunlar bildirilir onlar düzeltir bu her zaman böyledir böylede olacaktır. Sonuçta birine boşuna deneme sürümü diğerine de kararlı sürüm demiyorlar değil mi?

Zaten wordpress serverda varsa her zaman bir açık vardır hackerların deyimi budur unutmayın :)

Fazlada kafa yormuyorum açıkçası hack, güvenlik işlerine ve hackerlara. Kafa yormam gereken daha önemli ve işe yarar şeyler var :) Hergün yedeğimi alıyorum, her önüne gelen eklentiyi kurmuyorum, dikkat ediyorum başka birşey yapmıyorum.

He ayrıca, WordPress ekibine de güveniyorum. Güncelleme yaptılarsa vardır bir bildikleri. Her zaman güncellerim ;) TR dil çıktığı sürece tabiki.
Batuhan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

Fazlada kafa yormuyorum açıkçası hack, güvenlik işlerine ve hackerlara. Kafa yormam gereken daha önemli ve işe yarar şeyler var :) Hergün yedeğimi alıyorum, her önüne gelen eklentiyi kurmuyorum, dikkat ediyorum başka birşey yapmıyorum.

He ayrıca, WordPress ekibine de güveniyorum. Güncelleme yaptılarsa vardır bir bildikleri. Her zaman güncellerim ;) TR dil çıktığı sürece tabiki.

Seçim sizin sonuçta özgür ve hür bir ortamdır sanal isteyen istediğini yapar :)
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Raphael Raphael Wordpress & Seo Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek wmaster
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 55 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
WordPress 3.3.1 sürümü çıkmış! Lütfen güncelleyin.
İyi ki güncellememişim :D
Teşekkürler bu arada.

Hacca giden ateist...

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)
Kim ne derse desin umrumda değil.

Güncel sürüm her zaman en iyisidir.Ben hack ya da hacklink yemedim....Resmi bi ileti gelmeden yapmayın...Atakan'ın dediği gibi güvenilmeyen eklentileri, temaları kurmayın...
Batuhan Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 130
  • Beğeniler 6 / 16
  • Ticaret 1, (%100)

VeniVeciVokke adlı üyeden alıntı

Kim ne derse desin umrumda değil.

Güncel sürüm her zaman en iyisidir.Ben hack ya da hacklink yemedim....Resmi bi ileti gelmeden yapmayın...Atakan'ın dediği gibi güvenilmeyen eklentileri, temaları kurmayın...

Birşey sorucam deneme sürümü ile kararlı sürüm arasında ki farkı bana söyler misiniz?

ve 3.3.1 deneme sürümü geçiş sürümü bunuda belirteyim...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al