Sürümü güncelliyorlarki var bir bildirdikleri değil mi? (WordPress) Teşekkürler tavsiye için. Hacklenirsekde hackleniriz, olmuştur bir sorun. Ama bu WordPress'in sitesinde yayında olan son güncelleme varken gidipte eski kullanacağım anlamına gelmiyor. ;)
Neyse, tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür; Eski sürüme geçmek isteyen geçer tabi.
Neyse, tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür; Eski sürüme geçmek isteyen geçer tabi.
Siz bilirsiniz biz uyarımızı yapalım. Yalnız güvenlikten çok fazla anladığınızı malesef söyleyemeyecem son sürümü kullananlar denek olur o kullananlar takip edilir sorunlar bildirilir onlar düzeltir bu her zaman böyledir böylede olacaktır. Sonuçta birine boşuna deneme sürümü diğerine de kararlı sürüm demiyorlar değil mi?
Zaten wordpress serverda varsa her zaman bir açık vardır hackerların deyimi budur unutmayın :)
Hocam eski sürümdede yanlış hatırlamıyorsam 21 tane açık varıdı sanırım hangisine dönsek açık var sürekli :D
Son sürümden kastım kararlı sürüm.
Kararlı sürümde tüm açıklar kapatıldığı için zaten kararlı sürüm denir eklentilerde açık olması başkadır. Saf sürümde açık olması başkadır. Benim burda söyledim 3.3.1'in saf sürümünde açık var eklentisizde.