45 dakika da 2 kişi geliyorsa 3 ayda 1000 kişi :) ben sana günlük gönderiyim istersen :) istediğin kelimeyle hemde sayfalarında gezinsin bence bu işleri bırakın siz 45 dakikadır bakıyorum hiç bişey degişmedi...
Yorumunuz için teşekkürler ancak program 45 dakikada iş görsün diye yazılmadı zaten bu mantıksız olurdu
şu anda havuzdaki kullanıcı sayısı ile ekli olan site arasında baya bir fark var bununda sebebi standart üyelerin 5 link ekleme haklarının olmasından dolayı şu anda sitemde 5-6 bin civarı site var her birinin de 5 anahtar kelimeden eklendiğini ve doğrudan hit içinde anahtar kelimesiz eklendiğini düşünürseniz bu sayı 25-30 bin kayıt ediyor
Ancak biz üye olurken kullanıcılarımıza 1200 kredi hediye ediyoruz yani bir günlük kredi miktarını hediye olarak veriyoruz
Kullanıcılarımız da bu krediyi gördüklerinde sitelerini ekleyip programı kapatıyorlar bu durumda herkese de çok yavaş bir şekilde hit akışı oluyor
Aslında bizler bu şekilde davranmayıp programı açık tutsak hem kendimize hem de diğer kullanıcılara daha fazla fayda vermiş olacağız.Program cpu yormadığı ram tüketmediği halde insanlar bedava verilen kredi ile kendilerine çıkar sağlamak istiyorlar ama buda yavaş hit akışına sebep oluyor eğer böyle devam ederse kayıtta verdiğim bu 1200 krediyi 100 e düşürmeyi de planlıyorum
belki o zaman bu programa sitelerini ekleyerek fayda görmek isteyen kullanıcılarımızda programı açık tutmak zorunda kalacak ve böylece program asıl görevini ifa etmekte zorlanmayacaktır.
Bu nedenlerle çok sayıda linke havuzdaki kullanıcı sayısı yeterli gelmiyor ama aktif kullanıcı sayısı arttıkça çok daha hızlı aktarım sağlanacaktır
Bu işleri bırakma konusundaki yorumunuzu olduğu gibi size iade ediyorum ben 41 yaşındayım hayatımda kimseye bu lafı söyleme cüretinde bulunmadım bence siz biraz daha dikkatli yorum yazın bence insanları kırmadan baltalamadan
ayrıca eğer bize sitenizin adını verirseniz buradan da bakabiliriz neler olup bittiğine
Ek Olarak:
Sevgili Betho aydınlatman için teşekkür ediyorum şuan sitemiz günlük 10k+ tekil hit almaktadır , adwords reklamlarımızdanda ortalama 200 kişi tıklamaktadır.. ne tür bir yol izlemeliyiz? bana projemin sandboxa girmiyeceği garantisini verin , sandboxa girerse tazminat yolunun açık olduğuna dair sözleşme yapalım beraber çalışalım. rakam neyse anlaşalım , kaç bilgisayar istiyorsanız temin edelim..
Eğer bu konularda daha detaylı bilgi almak ve çalışma şartları oluşturmak hemde referans görmek istiyorsanız pm atın detayları görüşelim bu sitemle çok uzun zamandır çok sayıda site hizmet almakta henüz sendbox olayı olmadığı gibi büyük bölümü anahtar kelimelerinde lider konumundalar pm atarsanız detaylandırabiliriz taleplerinizi
Saygılarımla
Muhammed Ravullu