tolgademo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
2 yıllık bılgısayar programcılı için ygs den kaç puan almam lazım en dusuk ve sonra 2 yiilik bittikden sonra dgs ye girsem uzatabilrimiyim biraz taritisalim mi bu konuyu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
YGS'den YGS 1'den 160 dahi alsan girebileceğin yerler var çok geniş bir bölüm uztabilirsin ancak DGS'de güzel bir puan alman lazım ayrıca 2 yıllığı önermem kendine inanıyorsan gerçekten hedef koy ve lisansa gel
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem - Web Tasarım -Seo
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilgisayar programcılıgı mezunuyum hiç başlama derim kardeşim meslek olarak çok iyi ama kamuda iş istihdamı çok az ben kpss den 80 puanım var ama yıne atama yok , Türkiye genelı sıralamam 1200 de yıne atama yok , klavyen varsa bıtırıp katipliğe basvurabılırsın ondada 120 130 kelıme yazman lazım
Ek Olarak: yaşınız genç işe ygs ye yuklenıp 2 yıllık saglık bolumlerı hepsınden ıyı :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dürüstlük pahalı bir mülktür ucuz insanlarda bulunmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba hocam
2 yıllık okunur bence, neden diye soracak olursanız diploma notunu yüksek tutarak DGS'ye de hafif bir çalışma ile girebileceğiniz lisans programları var.
Bu arada meslek çıkışlı iseniz direk geçiş hakkınız var zaten. 140 barajını geçmeniz yeterli olacaktır. Diğer türlü 180 alsanız bile YGS1'den yeterli olacaktır.
tolgademo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
suan sadece aklım cok karişik bu sene bi yere gidemezsem yani bu sene yaptigim puani bidaki sene kesinlikle yapamam ve lys yide gozumu cok korkuttular ondan boyle dusunuyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ondada alım az kardeşim ilan yayınlıyorlar 5 kişi 10 alım zor oluyor bile. Tekrardan katipliğe başvurdum ankarada sınava gıdecegım ama sınavda yazamıyorum heyecanlanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet bilgisayar bilgim çok iyi şuan bir tekstilde fabrikasında bilgi işlemci olarak çalışıyorum . ilanları takip ediyorum kısmetimizde varsa olur inşallah teşekkürler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Computer Engineering
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısa yol YGS-LYS kasmak(ODTU'ye giriş burda zor). Uzun yol 2 yıllağa geçip derslerden başarılı olup yuksek ortalama yaptıktan sonra bir yıl çok iyi matematiğe çalışıp DGS ile mühendisleğe geçmek(ODTU'ye giriş daha kolay) :)
A good friend would give you the shirt off his back.