-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Senin şu an yapman gereken güzel bir üniversite kazanmak. İş bulabilme şansın okuduğun üniversiteye göre değişir. Boğaziçi mezunuyla Şırnak mezunu bir tutulmaz. Ayrıca dil öğrenirsen bu da çok büyük bir artıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Computer Engineering
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YGS-LYS zorla istediğin bölüm tutmazsa geç 2 yıllağa zaten orada aklın başına geliyor ve 4 yıllık için çabalıyorsun. İngilizce konusu da önemli bizim meslekler için ben sırf bu yüzden Ege yerine Dokuz Eylül'ü seçtim DGS'de. Umarım sende istediğin yeri kazanırsın.
A good friend would give you the shirt off his back.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam bende ygs gireceğim bu sene fakat 2 yıl seçip daha sonra sınava girip uzatmak çok zor diyorlar. 2 yıl okumayı düşünmüyorum sanada önermem, Bilişim öğretmenliği bölümü istiyorum ben bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Lise'de bölüm öğretmeni olmak ve atamalar çok az deniliyor?
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci (CENG)
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
66, (%94)
Ben de 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum, 2.sınıfta çok da kasmadan DGS çalışıp sadece mat1 çözerek 480. olup bilgisayar mühendisliğine girdim. Mat1 temelin iyiyse çok rahat mühendisliğe girersin, ygs-lys ile mühendislik kazanmak çok zor ama DGS ile çok kolay
3 kişi bu mesajı beğendi.