Ben de gıda sektöründe çalışıyorum , şunu bilmenizi isterim ki çeşitlilik ve görsellik arttıkça risk de bir o kadar artıyor. Bu durum en çok da et ve et ürünlerinde görünmektedir. 3-4 hafta içerisinde yetiştirilen tavuklar , normalin dışında beslenen ve aşılanan inekler insan sağlığını olumsuz yönde etkilemekte. Ucuz ve hızlı üretim için gerçekleştirilen her işlem zararlıdır ve tüketilmemelidir. Özellikle hamburger gibi ürünler tehlikenin hammaddesidir. Dikkat etmek lazım. Öyle ki yine hızlı üretim sonucu doğru yapılmayan gübreleme ve ilaçlama işlemleri bitkileri de ciddi risk taşımaya itmiştir. Bu nedenle et için yapamayacağımız bir çok önlemi bitkilerde yapmalıyız. Özellikle yapraklı (lahana,göbek,kıvırcık,ıspanak vs) sebzeleri sirkeli suda bekleterek yıkarsak bir nebze de olsa tehlikeyi önlememize yardımcı olur. Sonumuz ne olacak bilmiyorum ama inşallah hayırlı olur.