Ne güzel en azından iade edilebiliyor. Yabancı temaların farkı diyebiliriz. Yerli bir tema aldım, temayı istediğiim gibi editleyebileceklerini söylediler ancak sözlerinde durmadılar. verdiğim parayı boş verip daha önce satın aldığım bir temayı aldım. Ama o sıralar bilmiyordum optimizasyon filan ki yazılımcısınada demiştim temada sıkıntı yaşar mıyım hayır dedi tabiki. Ancak şimdilerde temada istemediğim özellikleri tek başıma kaldırmak durumunda kaldım. Güya Türk yazılımcıdan aldık ki destek olsun. Ama destek istiyorsunuz. Ve yazılımcı size olur ama bende bilmiyorum bende deneyerek yapacağım diyor. :)
komik işte para teklif ediyorsunuz kabul etmiyor. 2 gün geçiyor para istiyor. o sıraya kadar siz yol almış oluyorsunuz. Yeni bir sorun daha çıkıyor. Bu sefer para teklif etmeden destek istiyorsunuz, belki yardımcı olur. ki ilk zamanları destek oluyordu bu yüzden ikinci temayı almıştım.. Siz neden bu işin ücretini sormuyorsunuz diyor. Saçma sapan işler...
En iyisi yabancılar ile çalışmak demek...Konu için teşekkürler. Bir gün lazım olabilir.