lostyazilim
tr.link

Beyin Fırtınası yapıyoruz gelin

16 Mesajlar 2.386 Okunma
acebozum
tr.link

emregurcan emregurcan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)
Uzun zamandır bahsettiğim gezi blogu ve soru cevabı yavaş yavaş açmaya başladım arkadaşlar sizce eksikler neler? Yorumlar mısınız? Bi beyin fırtınası yapalım :))

www.geziyor.net

elektronikssl
webimgo

keremg keremg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
içerik güzel,tema gayet güzel ama yazı sayfasının altındaki yorum kısmı biraz daha derli toplu olabilirse daha iyi olur
emregurcan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)

keremg adlı üyeden alıntı

içerik güzel,tema gayet güzel ama yazı sayfasının altındaki yorum kısmı biraz daha derli toplu olabilirse daha iyi olur

dağınık mı? veya nasıl olmasını isterdiniz?

dtmuratcan dtmuratcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 487 / 104
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun. Çok sayıda otostopla dünyayı dolaşan, gezgin yaşam cambazı arkadaşım var ve blogları var. Açıkçası eleştiri yapmayı çok sevmiyorum bu tür işlerde ama gözüme takılanları derlemeye çalışayım.

Öncelikle logonuzu beğendim, güzel bir çağrışım yaptırabiliyor özellikle maps kullanmaya aşina olmayanlar için ki sizin takipçileriniz için ideal olacaktır. Ama geri kalan kısımda gezmek için aynı heyecanı duyduğumu söyleyemem çünkü menü fontları ve yapısından diğer bölümlerdeki hareketsizliğe ve renksizliğe kadar cezbedici görsellerden uzak kalmış.

İçerikleriniz güzel ve takip ettirebilir, ama siteye ilk kez giren birinin ilgisini daha çarpıcı şekilde çekebilirsiniz.

Başarılar dilerim.
emregurcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
emregurcan resimde daire içine aldığım "previous post" kısmını kaldırır,çizgi çektiğim yerdeki boşluğu kaldırırsanız (yorum yap kısmını biraz yukarı taşırsanız) daha derli toplu gözükür diye düşünüyorum. Tabi bunlar benim düşüncem. son karar sizin.

Ek Olarak: biraz ufak bi ayrıntı ama gözüme takıldı işte :)
emregurcan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)

dtmuratcan adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun. Çok sayıda otostopla dünyayı dolaşan, gezgin yaşam cambazı arkadaşım var ve blogları var. Açıkçası eleştiri yapmayı çok sevmiyorum bu tür işlerde ama gözüme takılanları derlemeye çalışayım.

Öncelikle logonuzu beğendim, güzel bir çağrışım yaptırabiliyor özellikle maps kullanmaya aşina olmayanlar için ki sizin takipçileriniz için ideal olacaktır. Ama geri kalan kısımda gezmek için aynı heyecanı duyduğumu söyleyemem çünkü menü fontları ve yapısından diğer bölümlerdeki hareketsizliğe ve renksizliğe kadar cezbedici görsellerden uzak kalmış.

İçerikleriniz güzel ve takip ettirebilir, ama siteye ilk kez giren birinin ilgisini daha çarpıcı şekilde çekebilirsiniz.

Başarılar dilerim.

Öncelikle yorumunuz ve başarı dilekleriniz için teşekkür ederim.Genel olarak istanbul ve Türkiye olarak bi rehber tarzı oluşturmak istiyorum semt semt ve bunu kadıköy olarak başlayacağım beğendiğim mekanları yayınlayacağım mesela sevgilinle gidilecek yerler tarzı ve tüm konulara iç link vererek birbiriyle bağlayacağım umarım site iyi yerlere gelecek, geziyor.org'dada firma rehberi tarzı bi script kuracağım scripti daha önceden aldım suan piyasada yok o benim işimi kolaylaştırdı biraz onun dışında youtube kanalıda oluşturup oradanda yarar sağlamayı düşünüyorum.Birde projem var eğer kazanç elde etmeyi başarırsam kazancın %30 'unu ayırıp İstanbul'a hiç gelmemiş bir küçüğümüzü İstanbul'a getirmeyi ve gezdirmeyi planlıyoruz...
dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

Bilbaz Bilbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** P**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 63 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
Dostum kırık bir parmakla zar zor yazıyorum değerimi bil :)
Wordpress'den zerre anlamam,azcık php bilgim var yani sitene okuyucu gözüyle bakıyorum bilesin;
Tema güzel fakat ufak yerlerde türkçe olmıyan bazı kelimeler azcıkda olsa gözüme batıyor ve hoş görünmüyor.
Örn:
8 dakika ago
by geziyor_admin
Previous Post: Adıyaman’da Gezilebilecek Yerler
yorum yapma kısmı bla bla bunlar kısa ayrıntılar okurkende,bunlar küçük şeyler aga,demişsindir :)

Gelelim önemli yerlere,soru cevap bölümü q2a scripti.Sanki farklı bir site gibi duruyor yani.Bunun yerine basit bir script koy ve sitene entegre et.Çünkü hoş durmuyor bi anda farklı siteye gitmiş gibi hissetmek.Ayrıca fake hesaplar aç ve belli aralıklarla soru cevap bölümünü şenlendir,kimse boş bir databaseyi doldurmaz.Dolu gibi göster ki gerçek takipçiler gelsin.

Ayrıca sloganın Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ? Sorusunun cevabıymış hoş,fakat "çok" kelimesi 2 defa tekrar etmemeli."Çok gezen bilir !" daha hoş duruyor bence.Ayrıca gezdiğin yerleri bir de haritada göster.Harita uygulamaları var js de ekliyorsun adress veriyorsun haritada adresin pingleniyo siteye entegreleniyo falan.Araştır,hoş durur yani.

Daha fazla yazabilirim fakat parmak gidik,kusura bakma.Benden bu kadar kolay gelsin.
emregurcan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)

emregurcan resimde daire içine aldığım "previous post" kısmını kaldırır,çizgi çektiğim yerdeki boşluğu kaldırırsanız (yorum yap kısmını biraz yukarı taşırsanız) daha derli toplu gözükür diye düşünüyorum. Tabi bunlar benim düşüncem. son karar sizin.

Ek Olarak: biraz ufak bi ayrıntı ama gözüme takıldı işte :)

O benimde gözüme takıldı ama bulamadım nereden kaldıracağımı :))

• Üyelik 10.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek AR-GE
  • Konum Van
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 100 / 92
  • Ticaret 12, (%92)
emregurcan single.php den halledebilirsin ;)

• Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)

Bilbaz adlı üyeden alıntı

Dostum kırık bir parmakla zar zor yazıyorum değerimi bil :)
Wordpress'den zerre anlamam,azcık php bilgim var yani sitene okuyucu gözüyle bakıyorum bilesin;
Tema güzel fakat ufak yerlerde türkçe olmıyan bazı kelimeler azcıkda olsa gözüme batıyor ve hoş görünmüyor.
Örn:
8 dakika ago
by geziyor_admin
Previous Post: Adıyaman’da Gezilebilecek Yerler
yorum yapma kısmı bla bla bunlar kısa ayrıntılar okurkende,bunlar küçük şeyler aga,demişsindir :)

Gelelim önemli yerlere,soru cevap bölümü q2a scripti.Sanki farklı bir site gibi duruyor yani.Bunun yerine basit bir script koy ve sitene entegre et.Çünkü hoş durmuyor bi anda farklı siteye gitmiş gibi hissetmek.Ayrıca fake hesaplar aç ve belli aralıklarla soru cevap bölümünü şenlendir,kimse boş bir databaseyi doldurmaz.Dolu gibi göster ki gerçek takipçiler gelsin.

Ayrıca sloganın Çok gezen mi bilir çok okuyan mı ? Sorusunun cevabıymış hoş,fakat "çok" kelimesi 2 defa tekrar etmemeli."Çok gezen bilir !" daha hoş duruyor bence.Ayrıca gezdiğin yerleri bir de haritada göster.Harita uygulamaları var js de ekliyorsun adress veriyorsun haritada adresin pingleniyo siteye entegreleniyo falan.Araştır,hoş durur yani.

Daha fazla yazabilirim fakat parmak gidik,kusura bakma.Benden bu kadar kolay gelsin.

Bu güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Dediğin kelime fazlalığını hemen düzeltiyorum o dediğin kısımları Türkçeleştirmeyle uğraşıyorum gerçekten her şeyi bölmüş tema sahibi o yüzden aramaya üşendim diyebilirim.Bu arada o gezdiğin yerleri haritada göster entegrele dediğini okurken aklımı okuyorsun sandım...Ama o düşüncemi nasıl hayata geçireceğim.Tam bilgi sahibi değilim harita uygulamaları nerede yani :)) Unutmadan GEÇMİŞ OLSUN

Ek Olarak:

emregurcan single.php den halledebilirsin ;)

malesef yok orada :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al