Bu tür yerlere hiç güvenmiyorum sırf bu yüzden Adsense'yi seviyorum.
Bizide kabul etse keşke.
Arkadaşlar bende adnow ile çalışıyorum bende bir sıkıntı yaşadım ve anında çözdürler. Haftalık 400$ üzeri ödeme alıyorum. Paypal komisyonu dışında 1$ bile kesinti olmadı.
VPN kullanıp kendi reklamlarına tıklamadığını nasıl kanıtlayabilirsin.
Şimdi düşünüyorum tokatlamak isteseler önce benden başlarlar yine diyorum minimum 400$ ödeme haftalık alıyorum 5 tane refim var reflerimden de haftalık yaklaşık 60, 70$ kazanıyorum.
1 tane ref'im banlandı mesela haftalık 150$ ödeme alıyordu.
Onun hakedişini ben alamadım %3 adama da sordum neden banlandın diye vpn ile arada tıklıyordum dedi.
Net yani hile yaparsanız yakalanırsınız.
VPN kullanıp kendi reklamlarına tıklamadığını nasıl kanıtlayabilirsin.
Şimdi düşünüyorum tokatlamak isteseler önce benden başlarlar yine diyorum minimum 400$ ödeme haftalık alıyorum 5 tane refim var reflerimden de haftalık yaklaşık 60, 70$ kazanıyorum.
1 tane ref'im banlandı mesela haftalık 150$ ödeme alıyordu.
Onun hakedişini ben alamadım %3 adama da sordum neden banlandın diye vpn ile arada tıklıyordum dedi.
Net yani hile yaparsanız yakalanırsınız.
Hile yapmadım yapsam ilk günlerde başlardım. kazancımın yanmasını mı isterdim? tam 10 gün sonra yapılmıs bu. bide ödeme gününün bir gün öncesinden yapılacak bişey değil bu. bilerek yapılmış. mesajdada dediğim gibi yabancı tıklanmalar sayılmıyor TR olması gerek. benim siten banlandığımda ben bakmasam banlandığını göremicektim.
Tr de çalışan çoğu firma böyle yok stopaj vergisi yok bilmem ne vergisi bin bir bahaneyle bütün kazandıklarınızı bir şekilde geri alıyorlar en iyisi google kıymetini bilin.
Hepsiburada zamanında ödeme zamanı beni banladı allahın laneti üzerine olsun onların.
Hepsiburada zamanında ödeme zamanı beni banladı allahın laneti üzerine olsun onların.
Böyle bu sahtekarlığı yapanların üzerine olsun kardeşim.