madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar temayı kendi kodlamadığı halde ve %99 beleşe warez sitelerinden indirip kullandığı halde tutup başkasının temasının sadece adını değiştirip benden başkaları bilmesin kafasında olanlara acaip ayar oluyorum. söylemek istedim
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
O kadar uğraşıp temayı resmi lisanslamak çok zor olmasa gerek. Faturasız satış yapıldığında hak iddaa edemiyorsunuz malesef. Bu yüzden bütün tema yapımcılarına bu uyarıyı yapıyorum ama bu tür sorunlar bitmiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci (CENG)
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
66, (%94)
hiç sorma dün bi blogdaki temayı beğendim adı neymiş diye bakayım dedim, kaynağı bi görüntüledim kendi sitesinin adı yazıyor :) aynen kardeşim sen kodladın...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
bazı yerlerine kısmen katılıyorum hocam dedikleriniz lakin katılmadıgım noktalarınız var ben gecen bir tema indirdim ve suan bazı sitelerimde kulanıyorum temanın heryerini düzelttim heryeri bozuk ve kulanılmaz haldeydi kendime hızlı tema haine getirdim şimdi bu temayı yapan adamın ismi kalsa utanc verici olmazmı o mu düzeltti hocam o zaman bozuk tema yapmasın yani benim demek istedigimi anlamıssınızdır umarım saygılarımla
işte buu
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şöyle yapıyorlar, 1-2 ayarını değişip "isimv1" yapıyorlar ya :)) Bir kaç sitede rastladım Allahtan asıl adını biliyordum tasarımın :) Katılıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yani böyle konuşuyorsunuzda imzalarınızdaki sitelerin birinde "Design By - " göremiyorum. Tema yapımında baya ilerlemişiz herkes kendi temasını kendisi yapmaya başlamış anlaşılan
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
adres ver el birliğiyle temayı bulalım
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam nadirde olsa benim gibi themeforestteki temalara parası yetmeyip demodan html yansımasını indirip tekrar wordpress tema olarak kodlayanlar olabilir. Böyle olunca haliyle bende dosya yoluna kendim isim veriyorum :D
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Ben bir şey söylemeliyim, bilinen SEO WordPress temasını indirip Style'nin css dosyasındaki bütün theme name kısımlarını düzenleyerek, Header içerisine bir başlık ile bu tema emek verilerek 16 günde kodlanmıştır. Bu temanın kopyalanması yada çalınması durumunda savcılığa şikayet edilecektir. Bu tip bir yazıyı okuyup da artık WordPress temaların ne duruma geldiğini daha iyi anlar olduğumu üzülerek belirtmek isterim. Hani hiç bilmesem tasarım yada kodlama bilgim olmasa css, javascript yada benzeri bir hakimiyetim olmasa gerçekten çok güzel bir tema diyecekken yok artık diyerek kahkaha atabiliyorum ben :)
1 kişi bu mesajı beğendi.