-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Altyapısının olduğu yerde *****ten kral firma yok.Arkadaşım istanbulun bi semtinde oturuyordu 16megabitlik internet vermişler eve gelen hız 1 megabitin altında telefondan arıyor altyapı yok diyorlar altyapı yokta bukadarda olmazki arıza kaydı alıyorlar gelen giden olmuyor ve bazı denk gelen telefondaki elemanları bilgisiz yeni işe başlamışlar sanki ben a diyorum o z anlıyor neyse bursada oturduğum yerde sağolsunlar son senelerde hız düşürme haricinde bi sıkıntı olmadı onuda arayıp hallediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci, Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herhangi bir hız problemi falan yaşamadım gayet iyi bence
Cubbeliahmetsohbetleri.com
Söylerken alim gibi, amel ederken cahil gibiyiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şehir merkezinden uzaklaştıkca hız artıyor :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
Bende dedimki Almanya'da var, senin aldığın pakette olması gerekmiyor her şeyi bilmen gerekmiyor. Orda burda yaşamış olman her şeyi bildiğin anlamına gelmiyor. Sunucularda bile Sınırsız veremiyor birçok datacenter var yani 10 TB'dan sonra 10 Mbit'e çekiyor sunucu netini yani var arkadaşım.
ONA BAKARSAN TÜRKİYE'de DE YOK, VERİRSEN AYLIK 250-300 TL AKK DİYE BİR ŞEY KALMIYOR ORTADA.
Türkiye'de AKK kalkması için çalışma yapan uzmanlar da diyor, kaldırmayacaksanız bari sınırı tüm dünya gibi yükseltin orda 400 den burda 500 GB dan başlıyo diye.
Ha hadi olmadı diyelim, böyle bir şey olması mantıklı zaten ama 50 GB saçma ve şaka gibi bir rakam.
Katılıyorum hocam 50 gb şaka gibi internetten ücretli oyun indirsek 1 oyunu indirmeden kota doluyor :D hakikaten bi güncelleme gelmedi bu akk ye.