Bi çoğumuzun bildiği Log Deprine (ismini buydu galiba tam hatırlamıyorum) firmasının %1 - %2 fiyatına sattığı bilgisayarlar tabletler telefonlar hep yabancıları cezbetmişti bugüne kadar. EBAY AliExpress gibi siteleri destekleyen arkasında bir nevi sponsor olarak duran bu firma artık Türkiye'de Wordpress üzerine bi eticaret sitesi açtıracak ve destekleyecekmiş.
Benim bu konuyu açmamın 1. nedeni bunun doğru olup olmadığını öğrenmek.
2. nedeni ise bu adamlar bu kadar ucuza mal satıyolar da ne kazanıyolar?
şimdi bakıyorum bir bilgisayar 2000 lira civarında cep yakan fiyatlara satılırken,,
bu adamlar bu paraya ne kazanıyolar hadi onu geçtim bu paraya ürettikleri malın malzeme maliyeti elektrik maliyetini işçilerin maliyetini nasıl karşılıyorlar??
- konuyla ilgili bilgisi olan cevap yazarmı lütfen en çok istediğim şey artık bu konuyla ilgili kafamdaki soru işaretlerini kaldırmakkkkkkkkkk..
Nerden buldun bu konuyu diye soracak olursanız bu konulardan az anlıyorum,, bu işlerin içerisinde olan bi arkadaşım var ismi samet.. onunla bi ara tesadüfen karşılaştığımda konu nerden açıldı bilmiyorum bu konuyu konuştukk.. internette pek bişey bulamadım ama inşallah burada bişeyler bulurtum sizin sayenizde..