-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bence TR'de çok güzel bir iş yapıyorlar. Bugün baktığında 5-10 TL'yi 3 gün reklam yayınlaman karşılığında hangi reklam firması veriyor? Adamlar 3 gün reklam gösteriminde size koşulsuz şartsız para veriyor. Bence eleştiri yaparken alternatiflerini düşünmek gerekli. Böyle işlerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü bumerang tamamen sosyal media için yürütülen bir çalışma. Ödül töreninde en bilge forum dalında bende 3 finalistten biriydim. Şikayet etmek yerine bence çaba göstermek en iyisidir. Zaten gösterilen çabalar elbet birgün karşılığını bulur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Türkçe Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Evet bir kere ödeme aldım şu anda da ikinci ödemeye 11 tl kaldı. Göklere çıkarılan adsenseden bence bin kat daha faydalı bir sistem. Hiç olmazsa yüzlerce reklamı bedavadan göstertip sonra gün başına 0.25 dolar vermiyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar geçen ay .tk uzantılı domainimle bumerang başvurusu yaptım (siteme bumerang kodlarını eklemeden) ve kabul edildi. Geçenlerde domainimi değiştirdim ve üyelik bilgilerimi düzenleyip bumerang başvurusunu yeniledim (bu sefer bumerang kodlarını siteme ekledim) ve onay sürecine girdi ama kabul edilmedi acaba neden olabileceği hakkında yorum yapabilecek biri var mıdır?
mmtdek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, şöyle bir durum var buna açıklık getirmek istedim. Ben Bumerang'dan son derece memnunum. Google reklamları ile kıyaslamıyorum bile. Hem içerik tabanlı, kaliteli, banner gibi rahatsız edici değil hem de çok daha karlı. STOPAJ konusunda şunu bilmek gerekli, yardım kısmındada yazıyor gerçi ama, stopaj devlet tarafından belirleniyor ve kesilmesi zorunlu. yani aşağı yukarı %20, ve tüzel olmayan herkesten alınmak zorunda. Burda çok kesinti yapıyolar demek biraz anlamsız geliyor. Birde işlem bedeli varmış 5 tl bildiğim kadarıyla onuda vergi verebilmek için kesmek zorunlu. Yani aslında haksızlık yapmamak lazım:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Yaw adamlar sizden bildiğin tanıtım yazısı alıyorlar beleşe üstüne hürriyetin reklamını sitenizde tutuyorsunuz. Ayrıca ödeme zamanı geldiğinde 50tl oluyor 40tl
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
o tekliflerin herhangi bir tanesini googleda aratın ne kadar abuk sabuk site varsa -çoğu blogspot uzantılı- hepsine veriyorlar o yazıları.Kalite açısından sorun teşkil etmiyor mu sizce.Bu günü kurtarır ama geleceğini mahveder o yazılar sitenin.Google için ücretli bağlantı satmak yasak ve yüzlerce sitede aynı yazı ve linkleri satış olarak tespit etmeleri hiç de zor olmayacak
1 kişi bu mesajı beğendi.
mmtdek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Advertorial modeli mashable'a kadar, hurriyet.com.tr, milliyet vs.. tüm sitelerin kullandığı meşru bir modeldir. Zaten banlanma durumu olsa, advertorial kullanan sitelerin hepsi banlanırdı. Yani, neredeyse tüm büyük platformlar.. Siteniz özgün içeriklere sahip olduğu sürece advertorail gayet geçerli bir reklam modelidir bence. Ayrıca, adamlar bize yayınla veya yayınlama diyor, herhangi bir zorlama yok. Yani google'In seçtikleri gibi değil, hangisini kullanıp kullanmayacağınıza siz karar veriyorsunuz. Bilmiyorum ama, yani tabi burda memnuniyetsizlikler konuşuluyor ama biraz daha dteaylı düşünmek lazım