-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçeriği sildiğinizde google aramalarıyla gelen ziyaretçilerin hemen çıkması sıralamanızı etkileyecektir emin olun.
Bu konuyu şöyle kapatalım yayınlamak isteyenler memnun olanlar kendilerince zararsız ve kazançlı olduğunu bir şekilde savunacak ve haklı sebepler oluşturacaklardır.Zira tam tersini düşünenler de.Ben zararlı buluyorum ve bu nedenle bir getirisi olduğunu düşünmediğim için de yayınlamıyorum.
Ayrıca şunu da eklemeliyim ki daha önce 3-4 tane yayınladım ve facebook dahil birçok alanda paylaşıldı yazılar ve tıklama da aldı ve hatta google aramalarından bile ziyaretçi alanlar oldu.Buna rağmen bumerang skoru artmadığı gibi teklifler de değişmedi aynı teklifler gelmeye devam etti ben doğan medya grubunun dürüst iş yaptığını sanmıyorum.Sebeplerden biri de bu.
Daha önce hem al hem sat ortaklığı vardı paraları ödemeden siteyi kapattılar ve şuan yayında olan hepsiburada ortaklığında da paraları ödemiyorlar.Bumerang öyle değil dediğinizi duyar gibiyim evet ödeme alanlar olmuş olabilir fakat facebookta yorumları takip ettim 40-49 tl arası kazancı olup aylardır teklif gelmediğini yazanlar hiç de az değildi.
Bütün bu zararlı olduğunu düşündüğüm şeylerin yanında ödeme alacağınız bile belli değil.Güvenmiyorum onlara
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sasaleyte'nin dediği para alamayan tayfada ben de vardım.
Bakiyemdeki 49lira ile kalıp avcumu yalarım sanıyordum. Hatta mailler gonderdim. Twitter'dan yazdım. Yeni bir kampanyaya dahil edilmek istedim paramı alabilmek için.
Çok az geri dönüş yaptılar. Yaptıkları geri dönüşte ise yayıncı seçiminde bir sistemin oldugunu vs. anlattılar.
Son "Mac" kampanyasında reklam yayın ortagı oldum. 32liralık teklifle geldiler, kabul ettim tabi.
Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsa toplamda 49+32+5(bonus)=86Tl ile ilk ödeme talebimi göndericem.
Parayı aldıgımda geri dönüş yaparım buraya.
Kolay gelsin.
Ek Olarak:
15,60 TL vergi kesintisi
5 TL işlem ücreti.
62,40 TL göndereceklermiş bakalım 15gün içerisinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hadi gözün aydın :))
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bende bumerang kullanıyorum. Arada bir teklif geliyor ama ben yayınlamıyorum yazıları :D
Birşey sormak istiyoum. Bumerang ödemeyi hangi yolla yapıyor? Eğer PayPal ile yapıyorsa yayınlayacağım bundan sonra tekliflerini?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Banka hesabı var sanırım sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Daha Yeni Başladığım İçin 8 TL Var
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MCPD
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kayıt oldum bakalım ne diyecekler sonuç olarak :) şablon eklemedim ama sorun olcakmı bakalım