kendineozel adlı üyeden alıntı
Hocam şidi şöyle söyliyeyim tabi projeleri değerlendirecek bilgi ve üretim hacmine sahibim ama ben daha çok mekanik ve parça üretimi sağlayabilirim bu yani cam plastik be metal olan herşeyi üretelirim maliyetine mal edebilirim sonuçta ben yapıcam fakat şöyle bir durum var ben üreticiyim dizayn ederim ama bahsettiğiniz projeler enerji sektörü örneğin daha çok dijital teknoloji ve elektronik bilgisi istiyor gibi geliyor o bende yok ben cihazın tüm parçalarını üretirim ama elektronik ve elektrik bilgim yok malesef bu destek alarak aşılabilir tabiBenim düşüncem örneğin adam store perdenin yukarı aşağı çeken aparatta bir yenilik yaptı adam komşum be 3 ayda 500 bin tl cebinde tiko yani buna benzer olursa daha iyi olur gibi sanki...
Hacimat olayında kaliteden kastınız ne bilmiyorum o sektmrün pazarındanda pek bilgim yok en alasını üretebiliriz de ne kadar satabiliriz..
Hocam yazdıklarınızın hepsi aslında matıklı ama benim sektörün dışına çıkan yanları çok fazla bunları destek alırken projeyi kaptırmamız an meselesi aslında daha önemli olan şey kendi imkanlarımla yapabileveiğim az bi sermayeyle üretebileceğim en azından bir sonraki daha büyük bi projeye sermaye kazanabileceğim bi fikir olmalı örnek dersek mesela ayakkabı çekiceği bu gibi bişey bizim ilk projemiz olabilir..