Evet arkadaşlar, yine ben:))

Ben bu haklı propogandayı niye başlattım?

İnsanlara, yayıncı insanlara Google Adsense tekelinden kurtuldukları zaman gerçek potansiyellerini açığa çıkarabileceklerini fark ettirmek, yıllardır dilenci muamelesi gören, 40 kişiye hesap soran, heryerden risk altında olan, hakkını doğru düzgün arayamayan, paraları ceplenmiş, haksızlığın daniskasına uğramış yayıncı dostlarım için mücadele etmektir.

Bakın şimdi delillerle geleceğim;

Örnek site 1:
Paratic.com

Kendisi 2015 başında kurulmuş, günde ortalama 4 makale girilen, günlük onbinlerce kullanıcıya ulaşabilen, saygın bi web-sitesidir. Adsense kullanmıyor. Sadece affiliate linkleri ile idare ediyor.

Örnek site 2:
Ofpof.com
Bu son 1 yıl içinde kurulmuş ve 100 000 TL yatırım almış, Aslanona Capital'den destek görmüş, webrazzi gibi sitelerde hakkında konuşulmuş bir site.
Sadece 1 adet adsense reklamı kullanıyor. Alanlarının çoğunluğunu özel reklamlara ayırmış durumda

Örnek site 3:
Webrazzi.com
Adsense kullanmadığı gibi kendi özel dijital reklam firmasını kurarak yayıncılar üzerindeki bu aşağılık Google Adsense tekelinden kurtulmuştur. Webrazzi'yi anlatmaya gerek yok, ***'un blog versiyonu desek yeterli.

Örnek site 4:
Bigpara.com
Reklam alanlarının sadece %20'sini Google'a ayırmış durumdadır.
Şimdi buna sebep olarak"Koca site, yayınveren bulur" diyeceksiniz. Ancak sizi temin ederim ki adamlar; Google'ın aslında o kadar kazançlı olmadığını ve de gereksiz bir sürü riskler taşıdığını görebiliyor.

Örnek site 5:
onedio.com
Hiçbir yerini Google'a emanet etmeyerek takdire şayan ve özgürlük dolu, onurlu bir davaranış sergiliyor. Üstüne de daha fazla para kazanıyor. Helal olsun..

Buraya istersem her alandan onlarca, yüzlerce kaliteli web-site dizerim...

Demek istediğim; eski algılar artık kırılmalı "Google adsense kaliteli siteler için değil" aksine "Google adsense çöp sitelerin ve de ekonomik olarak iddialı olmayan sitelerin ana gelir kaynağı olmuştur". Zira ekonomik olarak güçlü siteler tüm dediklerimin bilincinde olup "gerekirse Kendi ürünlerini satarak" bu tekelden kurtuluyor!!

Arkadaşlar, gözünüzü seveyim, uyanın artık, bu çağrıyı yaparken benim ne gibi çıkarım olabilir düşünün... Bir de Google yalakalarının, avukatlarının ne gibi çıkarı olabilir onu düşünün... Gerçeği göreceksiniz.

Google'ın bize sus payı vererek, potansiyellerimizi erittiğini göreceksiniz...

Avrupa'da Amerika'da bu Google Adsense böyle fevri değil. Neden biliyor musunuz?

AVRUPALI, AMERİKALI BİLİNÇLİ YAYINCILAR ŞU BENİM SİZLERE ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEYİ YILLAR ÖNCE ANLADILAR VE DE SATIŞ ORTAKLIĞINA GEÇEREK GOOGLE ADSENSE'in O HAVASINU PUUFFF DİYE SÖNDÜRDÜLER...

Not: Sırf çıkarı olduğu için ülkesini güç odaklarına satan Google avukatları, yalakaları gelip burada alakasızca ahkam kesmeye kalkmasın; ben burada Google Adwords'ü ya da Google Aramayı kötülemiyorum. Yayıncıları ilgilendiren Google Adsense'in gerçekte ne olduğunu anlatıyorum.