lostyazilim
tr.link

Zenfone 2 mi yoksa LG g4 beat

7 Mesajlar 2.298 Okunma
lstbozum
tr.link

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba abiler. ben bir telefon alacağım ama iki telefon arasında kaldım. Aslında iki telefon arasında özellik bakımından çok fazla fark var ama fiyat aralıkları aynı. Zenfone 2 16 gb 1100 lira, lg g4 beat ise 1000 lira fiyata sahip. Asus hakkında sdn.net in uzun kullanım testinde uygulamaları açmakta intel işlemciden ötürü sıkıntı yaşattığı söyleniyor. Ayrıca da kullanıcı yorumlarında telefonun şebekesinde bazen çekmeme problemleri ve kamerasının flashının sarı çektiği yönünde şikayetler var. Aslında bakarsanız LG g4 ün bir uzun kullanım testi olsaydı da fazla önemli bir şeyi olmasaydı direkt onu alacaktım ama ne bir test videosu ne de kullanıcı yorumu bulabildim. Benim için önemli olan telefonun aldıktan bir iki ay sonra kasmaya başlamaması. Zaten aşırı oyun oynamam (oyunları tabletten oynarım), sadece youtube dan video izlerim ve internette gezinirim. Lg g4 beat in sorun çıkartmayacağını ve kasma yapmayacağını bilsem direkt alacağım dediğim gibi. Aslında ben size Lg g4 beat konusundaki yorumlarınızı, kullanıyorsanız memnuniyet derecenizi ve Asus'da iddia edilen sorunların olup olmadığını biliyor musunuz sormak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Umarım verilen cevaplar başka kullanıcılar için de yararlı olur...

wmaraci
reklam

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
asus zenfone 5 kullanıyorum çift hat kullanıyorum şebeke bazen oluyor ama hatlarımdan biri turkcell biri avea turkcellde yaşamadım ama avea arada kesiliyor kapa aç yapmam gerekebiliyor 2 yi kullanmadım ama ondaki problemde böyle birşey olabilir ama çok sık olan bir durum değil avea 2. kart olarak takılı kasma donma asus da olmuyor bi oyun mesela takılırsa onu hemen kapıyor sen tekrar açabiliyorsun ki bende uygulama dolu cihazda ama hala cihazda öyle kasma vs yaşamıyorum 2 için yazdığını biliyorum ama 5 den örnek vermek istedim
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)
zenfone 2 kullanan arkadaşım var ekran parlaklığı çok düşük ve uygulamalarda baya sorun yaşıyor.yedekleme filan işlerinde baya zorlanıyor.birazda hantal bir telefon.Lg lerinde pillerinin ömürleri kısa oluyor diye duymuştum
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Intel sorun yaratıyor demişsiniz. Z2 Laser'da Intel değil, Snapdragon var. Bunu da düşünebilirsin.
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

.
wmaraci
wmaraci

portal portal https://portalciyiz.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 101 / 288
  • Ticaret 14, (%100)
LG kullanmadım sanırım Beat seriside normaline göre özellikleri düşük oluyor. Uzun süredir Zenfone 2 kullanmaktayım, birkaç ufak sıkıntı vardı yazılım güncellemesiyle düzelttiler. Şuan sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Bir arkadaş parlaklık az demiş parlaklık sensörü açıkken sona alırsanız çok parmamıyor. Parlaklık sensörünü kapatıp parlaklığı sona aldığınızda ekran cayır cayır parlıyor :) Ayrıca sırf güncellemeler için bile Asus alınır her hafta güncelleme eksik olmuyor hep yeni yeni özellikler geliyor telefona
dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

faruk16 faruk16 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 659
  • Beğeniler 324 / 170
  • Ticaret 3, (%100)
3-4 Aydır Zenfone 2 kullanıyorum kesinlikle hiç bir kasma donma görmedim.

Pil ömrü çok iyi aktif olarak uygulama falan bile kullansan günü çook rahat çıkartırsın. Intel işlemci nedeniyle açılmayan 1 uygulamaya rastladım oda küçük bir uygulamaydı. Bugüne kadar hiç şebekenin çekmediğini falanda görmedim.

Ekran parlaklığıda hiç düşük falan değil, çözünürlük çok iyi. Kamerasıda orta sınıf. Emin ol bu telefonu Samsung falan yapsa 2000 TL'den aşağıya satmazlardı.

1200 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlardan birisi bana göre. Şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun.
soulmy dogukanktc

kişi bu mesajı beğendi.

dogukanktc dogukanktc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 397
  • Beğeniler 109 / 44
  • Ticaret 0, (%0)

mhmtyc adlı üyeden alıntı

asus zenfone 5 kullanıyorum çift hat kullanıyorum şebeke bazen oluyor ama hatlarımdan biri turkcell biri avea turkcellde yaşamadım ama avea arada kesiliyor kapa aç yapmam gerekebiliyor 2 yi kullanmadım ama ondaki problemde böyle birşey olabilir ama çok sık olan bir durum değil avea 2. kart olarak takılı kasma donma asus da olmuyor bi oyun mesela takılırsa onu hemen kapıyor sen tekrar açabiliyorsun ki bende uygulama dolu cihazda ama hala cihazda öyle kasma vs yaşamıyorum 2 için yazdığını biliyorum ama 5 den örnek vermek istedim

Vatandaki çalışan da avea da sıkıntı çıkardığını söylemişti yorumunuz için teşekkürler, ilgilenip zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim

Ek Olarak:

soulmy adlı üyeden alıntı

Intel sorun yaratıyor demişsiniz. Z2 Laser'da Intel değil, Snapdragon var. Bunu da düşünebilirsin.

Daha çok iki model arasında kaldım ama tavsiyeniz için teşekkür ederim...

Ek Olarak:

faruk16 adlı üyeden alıntı

3-4 Aydır Zenfone 2 kullanıyorum kesinlikle hiç bir kasma donma görmedim.

Pil ömrü çok iyi aktif olarak uygulama falan bile kullansan günü çook rahat çıkartırsın. Intel işlemci nedeniyle açılmayan 1 uygulamaya rastladım oda küçük bir uygulamaydı. Bugüne kadar hiç şebekenin çekmediğini falanda görmedim.

Ekran parlaklığıda hiç düşük falan değil, çözünürlük çok iyi. Kamerasıda orta sınıf. Emin ol bu telefonu Samsung falan yapsa 2000 TL'den aşağıya satmazlardı.

1200 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlardan birisi bana göre. Şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun.

Zenfone 2 hakkında başta fazla kafamı kurcalayan birşey yoktu ama sdn netin uzun kullanım testi aklımı çok karıştırdı. Cihazın çok güncelleme alması güzel birşey ancak bu kadar güncellemeye ihtiyaç duyması da insanı ürkütüyor:-) aslında g4 Beat için de bir uzun kullanım testi veya kullanıcı yorumu bulabilseydim çok iyi olacaktı ama mübarek telefon hakkında hiçbir hatırı sayılır bilgi veya yorum bulamadım :-) yorumunuz ve vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al