-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba abiler. ben bir telefon alacağım ama iki telefon arasında kaldım. Aslında iki telefon arasında özellik bakımından çok fazla fark var ama fiyat aralıkları aynı. Zenfone 2 16 gb 1100 lira, lg g4 beat ise 1000 lira fiyata sahip. Asus hakkında sdn.net in uzun kullanım testinde uygulamaları açmakta intel işlemciden ötürü sıkıntı yaşattığı söyleniyor. Ayrıca da kullanıcı yorumlarında telefonun şebekesinde bazen çekmeme problemleri ve kamerasının flashının sarı çektiği yönünde şikayetler var. Aslında bakarsanız LG g4 ün bir uzun kullanım testi olsaydı da fazla önemli bir şeyi olmasaydı direkt onu alacaktım ama ne bir test videosu ne de kullanıcı yorumu bulabildim. Benim için önemli olan telefonun aldıktan bir iki ay sonra kasmaya başlamaması. Zaten aşırı oyun oynamam (oyunları tabletten oynarım), sadece youtube dan video izlerim ve internette gezinirim. Lg g4 beat in sorun çıkartmayacağını ve kasma yapmayacağını bilsem direkt alacağım dediğim gibi. Aslında ben size Lg g4 beat konusundaki yorumlarınızı, kullanıyorsanız memnuniyet derecenizi ve Asus'da iddia edilen sorunların olup olmadığını biliyor musunuz sormak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Umarım verilen cevaplar başka kullanıcılar için de yararlı olur...
mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
asus zenfone 5 kullanıyorum çift hat kullanıyorum şebeke bazen oluyor ama hatlarımdan biri turkcell biri avea turkcellde yaşamadım ama avea arada kesiliyor kapa aç yapmam gerekebiliyor 2 yi kullanmadım ama ondaki problemde böyle birşey olabilir ama çok sık olan bir durum değil avea 2. kart olarak takılı kasma donma asus da olmuyor bi oyun mesela takılırsa onu hemen kapıyor sen tekrar açabiliyorsun ki bende uygulama dolu cihazda ama hala cihazda öyle kasma vs yaşamıyorum 2 için yazdığını biliyorum ama 5 den örnek vermek istedim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
zenfone 2 kullanan arkadaşım var ekran parlaklığı çok düşük ve uygulamalarda baya sorun yaşıyor.yedekleme filan işlerinde baya zorlanıyor.birazda hantal bir telefon.Lg lerinde pillerinin ömürleri kısa oluyor diye duymuştum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Intel sorun yaratıyor demişsiniz. Z2 Laser'da Intel değil, Snapdragon var. Bunu da düşünebilirsin.
.
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
LG kullanmadım sanırım Beat seriside normaline göre özellikleri düşük oluyor. Uzun süredir Zenfone 2 kullanmaktayım, birkaç ufak sıkıntı vardı yazılım güncellemesiyle düzelttiler. Şuan sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Bir arkadaş parlaklık az demiş parlaklık sensörü açıkken sona alırsanız çok parmamıyor. Parlaklık sensörünü kapatıp parlaklığı sona aldığınızda ekran cayır cayır parlıyor :) Ayrıca sırf güncellemeler için bile Asus alınır her hafta güncelleme eksik olmuyor hep yeni yeni özellikler geliyor telefona
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
3-4 Aydır Zenfone 2 kullanıyorum kesinlikle hiç bir kasma donma görmedim.
Pil ömrü çok iyi aktif olarak uygulama falan bile kullansan günü çook rahat çıkartırsın. Intel işlemci nedeniyle açılmayan 1 uygulamaya rastladım oda küçük bir uygulamaydı. Bugüne kadar hiç şebekenin çekmediğini falanda görmedim.
Ekran parlaklığıda hiç düşük falan değil, çözünürlük çok iyi. Kamerasıda orta sınıf. Emin ol bu telefonu Samsung falan yapsa 2000 TL'den aşağıya satmazlardı.
1200 TL'ye alınabilecek en iyi telefonlardan birisi bana göre. Şimdiden alacağın telefon hayırlı olsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.