-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlış anlamayın ama burda bunu sormak yerine kendiniz yapsanız daha iyi olmaz mı? Yardımcı olmak isterdim ama bu kadar basit şeyleri şimdiden öğrenmezseniz ilerde bu işi yapamazsınız sadece öneri.Saygılar
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
suncreative haklı .net developerıyım sorular basit dediği gibi ancak sana yardımcı olmak sana yapılacak en büyük kötülük olur. İstemediğin bir bölümü okumak veya sınavına girmek zorunda değilsin. Emin ol yazılım birilerinden öğrenilemicek kadar engelli bir yol. Yazılım hatalarla karşılaşılarak öğrenilir. Ben çok bekledim öğrencilik hayatımda biri gelsin öğretsin anlatsın nedir ne değildir. Ancak sonra kendim bir proje yapmaya başladım çekindiğim korktuğum şeyler aslında çok basit çok zevkli geldi dediğim gibi yazılımcı olmak yetenek işidir kafa işidir inanç işidir. Bu işin kısa yolu yok. Ama dersen ben bunun eğitimini hiç almadım ancak bunun sertifikasını vs. kovalıyorum pm at yardımcı olayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nogitsun.com | Yazılım Çözümleri Üretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam çok yoğunsun da son soruyu da mı yapamadın? soruları tek tek ss alıp, upload edip buraya koyacağına bi göz atsaydın..
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bunlar çizgi tagemdeki sınavlar mı :D
Vtcam
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)