suncreative adlı üyeden alıntı

Yanlış anlamayın ama burda bunu sormak yerine kendiniz yapsanız daha iyi olmaz mı? Yardımcı olmak isterdim ama bu kadar basit şeyleri şimdiden öğrenmezseniz ilerde bu işi yapamazsınız sadece öneri.Saygılar


ETicaretler adlı üyeden alıntı

suncreative haklı .net developerıyım sorular basit dediği gibi ancak sana yardımcı olmak sana yapılacak en büyük kötülük olur. İstemediğin bir bölümü okumak veya sınavına girmek zorunda değilsin. Emin ol yazılım birilerinden öğrenilemicek kadar engelli bir yol. Yazılım hatalarla karşılaşılarak öğrenilir. Ben çok bekledim öğrencilik hayatımda biri gelsin öğretsin anlatsın nedir ne değildir. Ancak sonra kendim bir proje yapmaya başladım çekindiğim korktuğum şeyler aslında çok basit çok zevkli geldi dediğim gibi yazılımcı olmak yetenek işidir kafa işidir inanç işidir. Bu işin kısa yolu yok. Ama dersen ben bunun eğitimini hiç almadım ancak bunun sertifikasını vs. kovalıyorum pm at yardımcı olayım.


Yorumlarınız için teşekkürler gerçekten fakat şuan çok yoğun olduğum için diğer farklı ödevlerimi yetiştirmek zorunda olduğum için buraya bu konuyu açtım.