Ben de potansiyel musteriyim butun isimi burada ve bir kac forumda hallettiriyorum. Ama ciddi mana da is yapan arkadaslara uzuluyorum. Yillarca bu ise emek harcamis bir suru is yapmis ama biri cikiyor 1 tl ye is yapiyor isin pahali yada ucuz olmasindan ziyade hakkaniyetli olmasi onemli. Bu piyasa surekli bu sekilde oldurulse bir sure sonra kimse 50 100 lira nin ustune is yaptirmayacak.

Ek Olarak:

Samurai adlı üyeden alıntı

Bir yerde haklısınız. Bir de bu işin ticaret boyutu var. Belki de adamın zamanı bol 10 tl lik işi 2 tl den yapıp sürümden kazanmak istiyordur. Ticaret bu hocam. Herkes farklı farklı politikalar izler. Mesela ben piyasada 100 tl lik yapılan işi 50 tl ye ondan daha iyi yapıyorum. Sürümden de allaha şükür iyi kazanıyorum.
Bence bu konu hakkında bir şey yapılacağıno sanmıyorum.

Sizde haklisiniz az once demistim her pahali olan is de iyi olacak diye birsey yok. Hakkaniyet cercevesi onemli olan. Kimsenin emegini zayi etmeden is yapmayi ogrenmeliyiz. Bi makale konusu aciyorum 5 10 kisi donuyor fiyatlar fix zaten ama bi makale geliyor akillara zarar. 100 kelimeden 30 40 tanesi ayni kelime.