Ah sevgili dostum, kardeşim benim, halbuki ben ağzımdan çıkanlara itina ile dikkat eden, titiz bir insanım. Bir avukata daha da ötesi yazara yaraşır şekilde her türlü yazılarımı kaleme alırım.
Ben orada "kendini bilmez" lafını yazarken doğrudan sizi hedef almadım. Aklımda bile değildiniz. Aklımdan geçen şey o sıra şu idi "Zaten gerçekten kendini bilmezler alınacak bu yazdığıma"...
Görüyorum ki siz de alınmışsınız...
Bilmenizi isterim ki; "kendini bilmez" kelimesi ne TCK'da ne de bir başka yerde hakaret, küfür ya da ağır söz kapsamındadır. Hatta "kendini bilmez" demek "kendi özünden habersiz, aslında ne olduğunu bilmeyen, fevri, serbest" anlamına gelmektedir.
Ben ifade özgürlüğü gereği asla hakaret kapsamında sayılmayacak bu sözü dilediğim her yerde dile getirir ve de bu deyimi kullanırım.
Son olarak; Sayın impjix, sana tavsiyem şudur ki, "asla unutma bir yazar ile gerçek bir kalem tutan kişi ile asla laf cambazlığı girişme; zira sonunda kaybeden hep sen olursun..."
Saygılarımla
M.G
Not: Şu saatten sonra sana başkaca cevap yazmayacağım, her kim uzatırsa forum adminlerini göreve davet ediyorum.