lostyazilim

cloudflare IP mantığı

26 Mesajlar 5.577 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cliaweb cliaweb Web Hosting Sağlayıcı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Hosting Sağlayıcısı
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** Y**
  • Mesajlar 1021
  • Beğeniler 356 / 356
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba Sowyet,

Bu duruma göre sağlayıcınız mod_cloudflare kurmamış. Sağlayıcınıza kurdurarak real ip leri görebilirsiniz.

Saygılarımızla ...

Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
wmaraci
reklam

Sowyet Sowyet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

cliaweb adlı üyeden alıntı

Merhaba Sowyet,

Bu duruma göre sağlayıcınız mod_cloudflare kurmamış. Sağlayıcınıza kurdurarak real ip leri görebilirsiniz.

Saygılarımızla ...

tamamdır hocam yazıyorum şimdi, peki bu işlem bizim için ne gibi avantaj sağlayacak? gerçek IP'leri görmemiz dediğim gibi

adsense, seo, spam saldırılar vs. konularında önemli galiba? ilk mesajımda da bahsetmiştim bu şekilde olunca ben spam saldırıların gelip gelmediğini anlamıyorum ayrıyeten sanki sitemde cloudflare dolaşıyormuş gibi oluyor bu da adsense için problem değil mi?

• Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** Y**
  • Mesajlar 1021
  • Beğeniler 356 / 356
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba Sowyet

Evet, ziyaretçilerinizin aktivitelerini ve bot ziyaretleri scriptiniz üzerinden görebileceksiniz. Örneğin wordpress online visitors eklentileri gibi. Spam tespitide bu şekilde mümkün olabilir. Seo açısından bir değeri bulunmuyor.

Saygılarımızla ...

Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Merhaba Sowyet

Evet, ziyaretçilerinizin aktivitelerini ve bot ziyaretleri scriptiniz üzerinden görebileceksiniz. Örneğin wordpress online visitors eklentileri gibi. Spam tespitide bu şekilde mümkün olabilir. Seo açısından bir değeri bulunmuyor.

Saygılarımızla ...

Spamları genel olarak cloudflare'nin engellediğini duydum, ama arada kaçan olursa ben bu IP'lerin spam olup olmadığını hangi eklenti sayesinde anlayabilirim, öneriniz varmı?

Bir de son olarak adsense açısından bu mod_cloudflare aktif olması gerekiyormuş doğru mudur? Çünkü kimin nereden girdiğini google'nin bilmesi için.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** Y**
  • Mesajlar 1021
  • Beğeniler 356 / 356
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba Sowyet

Adsense konusunda yararlı olabilir. Herhangi bir eklenti olabilir eğer wordpress ise, forum içerisinden en ideal eklentiyi diğer üyelere sorarak bulabilirsiniz.

Saygılarımızla ...

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Merhaba Sowyet

Adsense konusunda yararlı olabilir. Herhangi bir eklenti olabilir eğer wordpress ise, forum içerisinden en ideal eklentiyi diğer üyelere sorarak bulabilirsiniz.

Saygılarımızla ...

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Eğer fotoğraftaki gerçek ip adresiniz ise kaldırmanızı öneririm. Açık hedef olmayın..

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

berkakalinn adlı üyeden alıntı

Eğer fotoğraftaki gerçek ip adresiniz ise kaldırmanızı öneririm. Açık hedef olmayın..

kaldırdım hocam konu hakkında fikriniz var ise paylaşabilirsiniz bu arada.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

Sowyet adlı üyeden alıntı

kaldırdım hocam konu hakkında fikriniz var ise paylaşabilirsiniz bu arada.

Cloudflare kullanımı seo açısından'da olumlu bir sonuç bıraktığı söylenebilir.

• Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Merhaba Sowyet

Saygılarımızla ...

Merhaba Rıdvan hocam,

Biz sunucumuzdaki durumu düzelttik şimdi o dediğimiz .php'ye girdiğimizde gerçek IP adresim görünüyor.

Ancak son bi durum var. Cloudflare güvenlik seviyesi "High" olarak ayarlanmış durumda ve hosting yetkilileri de firewall'ı benim sitem için bir üst seviyeye çıkarttıklarını söylediler.

Ben referer saldırılardan kurtulmanın çözümünü buldum işte .htaccess yöntemini ve bunun yanında filtreleme yöntemini kullanarak çözdüm ancak, şöyle bir durum var

Bazı spam IP'ler tarafından siteme giriş çıkışlar oluyor bu girişler çıkışlar analytics üzerinden görünmüyorlar. Sadece cpanelden görünüyorlar. Analytics üzerinden görsem zaten ip ban ile engellerim fakat sorum şu; ben bu iplerin hepsini tek tek kontrol edemem ki cpanel üzerinden, ki kontrol etsem de hangisinin spam hangisinin normal ziyaretçi olduğunu anlayamıyorum.
Ben bunları toplu olarak tespit edip banlamak istiyorum ancak sürekli yeni IP'ler de alabiliyorlarmış. Bıktım gerçekten :) Yok mu bunun kesin bir çözümü sizin bilginiz vardır bu konularda.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al