VBMaSTeR adlı üyeden alıntı
Yanlışın var. Bu işlerin temelini oluşturan insanlar, savunma da yapabilir saldırıda yapabilir. Sen birşeyin savunmasını yapıyorsan, açıklarını da daha iyi bilirsin ve saldırıyıda en iyi sen bilirsin. Unutma ki Çanakkale zaferi saldırıyla kazanılmadı, savunma ile kazanıldı.
Burda çürüyen birşey yok. Senin mantığın yanlış. Sen diyorsun ki devlet korsana destek versin. Bu acizliktir. Esas bu güvene zarar verir. Bugün devlet senin dediğin gibi korsana destek veriyor olsa, şuan burada bunu konuşuyor olurduk. Eee ne oldu şimdi? Hani itibar ?
Çok vatansever korsan varsa arkadaş, gitsin misilleme yapsın. Çeksin bir tane böyle video boyuna saldırsın. Bizlerde yardım etmek için bütün sitelerimizden ziyaretçilere virüs yapalım. Milyonlarca bilgisayarla ddos saldırı yapalım?
kendinizi iftiracı konumuna sokuyorsunuz
ben savunma yapan birinin saldırı, saldırı yapan birisinin savunma yapamıyacağını iddia etmedim.
"o adamların proje, oluşan saldırılara karşı güvenlik çözümleri üretmeleri gerekirken bu tür saldırılarda kullanılmaları yanlış"
zaten birçoğu darbeci, paralelci olarak görevden alındı..
Sadece amerika, çin, rusya'nın yaptığı gibi "türkiye'nin de türk hacker gruplarını desteklemesi, örtülü ödenekten ödenek ayırması" gerektiğini düşündüğümü söyledim.
Sen de unutma ki 3 kıtayaya hükmeden 600 yıllık osmanlı imparatorluğu da 5 yılda çökmuştur.
Kolay gelsin