lostyazilim
tr.link

Uzun Sorunlu Çözülemeyen Bir Hikaye (Çözene ücret ödenecektir)

12 Mesajlar 1.988 Okunma
acebozum
tr.link

Bugrahang Bugrahang WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Information Technology / OEM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
1.5 yılı geçti yayındayız alan adımız ise 04.02.2010 tarihinden bu yana aktif. teknoloji haberleri üzerine yazıyoruz, günlük tekil ziyaretimiz 5000 sayfa izlenimimiz ortalama 10000 civarı seyretmekte aylık sayfa izlenimimiz 200k üzerine çıkıyor. Her bir adsense başvurumuzda bugüne kadar sıklıkla politika ihlalinden reddedildik. Siteyi Adsense sahibi bir çok kişiye incelettik ama sorun bulamadılar. Google`a geri bildirimler gönderildi ancak geri dönüş alamadık. Biz yönetimde 2 kişi olarak siteye bakıyoruz ortağım yazılımcı ben ise 1.5 yıldır webtekno gibi çeşitli yerlerde editörlük yaptım. İçerikler alıntı değil, sitede eğer bulacak olursanız 1 adet alıntı vardır onunda altında adres ve link yönlendirmesi var. Ki bu sorun bu alıntıdan önce vardı. Biz o kadar bıktık ki ben kendi yazdığım her bir haberi 25 defa okumuşumdur, artık tek istediğimiz sorunun tespit edilmesi ve biz bunun karşılığında ücret ödemeye yada ücretsiz banner vermeye hazırız yeter ki sorun çözülsün.:(

Siteyi buradan inceleyebilirsiniz.

Not Site açıldığında 24 saatte bir ekrana gelen reklamın politika ihlali olduğunu biliyoruz ancak o reklam yeni eklendi yani ihlaller o reklam eklenmeden önce devam ediyordu. Ayrıca site Google üzerinden banlı değil. İlk onay alınalı çok uzun zaman oldu ikinci onayı vermiyorlar, Youtube üzerinden gelir elde ediyoruz.

elektronikssl
webimgo

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Bu sitenin üstüne alma gibi bir zorunluluğunuz mu var ? Benim adsense onaylattırma taktik kitabım var amam Blogger sitelerde işe yarıyor deneyin bence.Şuan ordaki Adsense hesabımı kullanıyorum.

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

Cayan Cayan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Social engineer, yazılım, tica
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
Tasarım değiştirin. Daha popüler ya da daha yalın tema kullanın. Basit ve mobil uyumlu bir temaya yönelin. Bir kaç özgün içerik girmeye devam edin içeriklerin bir bölümünün yazısı ana sayfada görünsün. Yeni temada seo'ya uygun hareket edin h tagları vs. 1-2 hafta bu şekilde gittikten sonra tekrar bir başvuru yapın bakalım.

• Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
Siteyi incelemenizi tavsiye ederim 1,2 hafta değil 1.5 yıl oldu ve temaya gelecek olursak zaten temayı sizlerinde seveceğinize eminim. Seo bakımından son derece yeterli bir tema ve mobil tarafında hiç bir sorun bulunmuyor. Başka site üzerinden adsense almayı denemedik.

wmaraci
wmaraci

WMDostum WMDostum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)
Aşağıdaki linkteki sayfayı bir denermsiin usta?

https://support.google.com/adsense/troubleshooter/1208722

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
Para için değilde fikir açısından sitede sorun olmayabilir ama başvuru yapanda sorun olabilir. İsim ve soyadın dan ve diğer bilgilerinin benzerliklerinden dolayı ret alıyor olabilir

Celcius Celcius sadecefen.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ÖĞRETMEN
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 22 / 27
  • Ticaret 4, (%100)
Ben 5 özgün yazı ile almıştım hala duruyor. Adsenseyi anlamak zor ancak bir yerde okumuştum sitenizdeki resimleri siz mi çekiyorsunuz yoksa alıntı mı bununda etkili olduğunu okumuştum yazı özgünlüğü yanında resim özgünlüğüne de bakıyor diye ondan kaynaklı olabilir mi acaba?

Ayrıca kendi bilgisayarınız değil başka bilgisayarlar üzeriden, kendi adınıza değil bilgilerini alabileceğiniz bir yakınınızn adına başvuru yapabilirsiniz bu da bir öneri.

yemrekoc yemrekoc Php Dev. Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 29 / 42
  • Ticaret 5, (%100)
bir tecrübemi paylaşayım normalde bende ihtimal vermemiştim ama bir arkadaş künye ekle ve ingilizce bölümünüde koy herşeyi yaz demişti 1 hafta içinde onay almıştık enteresan bir durum ama denemekte fayda var. Ayrıca siteniz gayet güzel ama üst menü logo yakınlığı bir daha dengeli olursa daha güzel olur.

isyerlerimcom isyerlerimcom İçerik Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 254 / 253
  • Ticaret 27, (%100)
Ne kadar doğru veya yanlış benim düşüncem bilemiyorum;

* Google Analytic ve Google Webmastertools hesabınız birbirine bağlıysa ( mülk izleme ayarlarından ) onu kaldırın.

* Sitenizin index'i, Google İmage'de yayında olan resimlerden daha az. Bu bir sebep olabilir mi bilmiyorum, ama bu istatistiklerde nadir gördüğüm bir site.

* Başvurularınızın ardından, sadece onay için reklam eklemeniz istenir. Reklam eklenirken, türü otomatik , boyutu kesinlikle 300*250 reklam blogu olarak tercih edin.

Bir deneyin, olursa ne mutlu size de bana da. Çözülürse de, ücret istemez :)

Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET

• Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)

Celcius adlı üyeden alıntı

Ben 5 özgün yazı ile almıştım hala duruyor. Adsenseyi anlamak zor ancak bir yerde okumuştum sitenizdeki resimleri siz mi çekiyorsunuz yoksa alıntı mı bununda etkili olduğunu okumuştum yazı özgünlüğü yanında resim özgünlüğüne de bakıyor diye ondan kaynaklı olabilir mi acaba?

Ayrıca kendi bilgisayarınız değil başka bilgisayarlar üzeriden, kendi adınıza değil bilgilerini alabileceğiniz bir yakınınızn adına başvuru yapabilirsiniz bu da bir öneri.

Resimleri biz çekmiyoruz ancak teknoloji üzerine sitelerin tamamında resimler alıntı oluyor yani açıkçası marka isimleri olduğu için genelde özel olarak görsel hazırlayan pek yok. Kendiniz de belirtiyorsunuz bizimde boş içerik ve 200 ziyaretle Adsense alan tanıdıklarımız oldu anlam veremiyoruz. Hatta tamamen alıntı ve gereksiz içerikten oluşan bir çok Adsense sahibi site var...

Ek Olarak:

Denendi ancak bir işe yaramadı, yine de teşekkürler.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al