-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Bu sitenin üstüne alma gibi bir zorunluluğunuz mu var ? Benim adsense onaylattırma taktik kitabım var amam Blogger sitelerde işe yarıyor deneyin bence.Şuan ordaki Adsense hesabımı kullanıyorum.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
Cayan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Social engineer, yazılım, tica
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tasarım değiştirin. Daha popüler ya da daha yalın tema kullanın. Basit ve mobil uyumlu bir temaya yönelin. Bir kaç özgün içerik girmeye devam edin içeriklerin bir bölümünün yazısı ana sayfada görünsün. Yeni temada seo'ya uygun hareket edin h tagları vs. 1-2 hafta bu şekilde gittikten sonra tekrar bir başvuru yapın bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Information Technology / OEM
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Siteyi incelemenizi tavsiye ederim 1,2 hafta değil 1.5 yıl oldu ve temaya gelecek olursak zaten temayı sizlerinde seveceğinize eminim. Seo bakımından son derece yeterli bir tema ve mobil tarafında hiç bir sorun bulunmuyor. Başka site üzerinden adsense almayı denemedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Para için değilde fikir açısından sitede sorun olmayabilir ama başvuru yapanda sorun olabilir. İsim ve soyadın dan ve diğer bilgilerinin benzerliklerinden dolayı ret alıyor olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ÖĞRETMEN
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben 5 özgün yazı ile almıştım hala duruyor. Adsenseyi anlamak zor ancak bir yerde okumuştum sitenizdeki resimleri siz mi çekiyorsunuz yoksa alıntı mı bununda etkili olduğunu okumuştum yazı özgünlüğü yanında resim özgünlüğüne de bakıyor diye ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
Ayrıca kendi bilgisayarınız değil başka bilgisayarlar üzeriden, kendi adınıza değil bilgilerini alabileceğiniz bir yakınınızn adına başvuru yapabilirsiniz bu da bir öneri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir tecrübemi paylaşayım normalde bende ihtimal vermemiştim ama bir arkadaş künye ekle ve ingilizce bölümünüde koy herşeyi yaz demişti 1 hafta içinde onay almıştık enteresan bir durum ama denemekte fayda var. Ayrıca siteniz gayet güzel ama üst menü logo yakınlığı bir daha dengeli olursa daha güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Ne kadar doğru veya yanlış benim düşüncem bilemiyorum;
* Google Analytic ve Google Webmastertools hesabınız birbirine bağlıysa ( mülk izleme ayarlarından ) onu kaldırın.
* Sitenizin index'i, Google İmage'de yayında olan resimlerden daha az. Bu bir sebep olabilir mi bilmiyorum, ama bu istatistiklerde nadir gördüğüm bir site.
* Başvurularınızın ardından, sadece onay için reklam eklemeniz istenir. Reklam eklenirken, türü otomatik , boyutu kesinlikle 300*250 reklam blogu olarak tercih edin.
Bir deneyin, olursa ne mutlu size de bana da. Çözülürse de, ücret istemez :)
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET