-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
site arka plan resmi değişirse iyi olur gibi duruyor , iyi geceler.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ana sayfada slayta görselin yazıları sığmamış. bu tip şeylere dikkat edin. okuyucu tıklamaz. kendimden biliyorum.
arka plan rengi uyumsuz. krem rengi sanki güzel olur. bence 3 renk sayısı aşılmamalı.
favicon biraz cırtlak. ne olduğu anlaşılmıyor. çok dikkatli bakarsan, 5sn filan, elma gibi birşey...
sitede bazı konularda görseller var; başka siteden almışsınız, üzerinde o sitenin adresi yazıyor.
dil bilgisi konusunda sıkıntılar var. mesela: soru eki ayrı yazılır. Noktadan, virgülden sonra bir boşluk bırakılıp yeni cümleye başlanır.
yazıları sola yaslı yazmışsınız. hoş durmuyor. Yazıyı her iki yana yaslı yazmalısınız.
bunlar siteye girince hemen gözüme çarpanlar. bir ziyaretçi olarak gördüm bunları.
1 kişi bu mesajı beğendi.
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%86)
teşekkür ederim hocam daha dikkat ederim doğru seyler soyledınız
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Proje güzel, isim güzel, akılda kalıcı bir isim fakat Gıdabilimi.com'a ziyaretçi gidebilir. Bir şekilde bilinç kelimesine vurgu yapmalı, diye düşünüyorum.
Site tasarımı hoş değil ve konular özenle yazılmamış. İki yana yaslama olayına karşıyım çünkü mobil cihazlardan girince, kelime aralarında saçma sapan boşluklar oluşabiliyor.
Tavsiyem profesyonel bir temayla, konuları daha profesyonelce yazmandır. Yani; site açılmış, üç beş makale eklenmek için makale eklenmiş ve özenilmemiş gibi gözükmesin diye diyorum.
Bu bağlamda;
-Görsel boyutları ve kalitesine çok dikkat edilmeli.(Kalite derken kb olarak bahsetmiyorum. İçeriği yansıtması açısından diyorum.)
-Makaleler kısa tutulmamalı(200+ kelime) ve açıklayıcı bir şekilde olmalı.
-Okunabilirlik yada yeni neslin okuma anlayışına bağlı olarak yazıların uzun paragraflar yerine kısa paragraflar halinde yazılması gerektiğini düşünüyorum.(Mesut Özdil mi ne denen bir herif var genelde bu şekilde yazıyor...)
-Site arkaplanı bu sitenin arkaplanı gibi sade bir renk olsa iyi olur fakat ben temanın tamamını değiştirmen taraftarıyım.
-Üyelik olayını kaldır bence gerek yok. Sadık ziyaretçi zaten geri gelecektir üye olmaz artık kimse.
Başarılar dilerim.
csnv5353
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi - C Sınıfı İSG
-