hmdgltkn adlı üyeden alıntı

@ARDNZ, benim komunda aslı astarı olmayan söylemlerde bulunma! Benden istemiş olduğun talebi yerine getirdim, kimseyi zan altında bırakacak cümleler kurma. Konuda ben neyden bahsediyorum, sen neyden dem vuruyorsun.


İnsanlara yardımcı olmak amacıyla bir konu açmışsınız taktir ettim ve sizden bir inceleme talebinde bulundum. İlgilendiğiniz içinse teşekkürlerimi ilettim. Yalnız yazdığınız yorumu kullanıcı adımı yanlış yazdığınızdan dolayı şimdi fark edebildim. Bu yüzden cevap gecikti.

Daha önce bu teklifi yapan dmoz editörüyle alakalı olarak yine aynı konuda açılmış bir konuya mail içeriği ve gönderen açık olacak şekilde eklemiştim. Konuyu aradım fakat maalesef bulamadım. Burada kimse kimseyi zan altında bırakacak söylemlerde bulunmuyor yaşadığım ve alenen talep edilen rüşvet hususunu bir kez daha dile getirdim. Bu sizin konunuz olur başka bir konu olur nereye ne yazacağıma ve neden dem vuracağıma siz değil ben karar veririm. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa

butonunu kullanabilirsiniz.

İkinci bir hususta üslubunuz. Kullandığınız üsluba dikkat edin asıl siz emir kipleri kullanarak bunu yapacaksın bunu yapmayacaksın diye hitapta bulunamazsınız.

Son olarakta neyden değil zurnadan dem vurmak daha mantıklı olacaktır.