2 Yıldır üzerinde çalıştığım ve halen devam eden projemin sadece bir kategorisi bu senin aklındaki. Evet şehir şehir, ilçe ilçe, köy köy kategorilere ayırmak sonra her biri için içerik üretmek her ne kadar gözü korkutsa da ben projemin şehir tanıtım kategorisinde sona geldim. Şu anda elimde aklına gelebilecek bütün il, ilçe, mahalle ve köyler için üretilmiş özgün içerikler mevcut ve arşivimde duruyor. Ortalama 70k içerik mevcut.

Bir kaç ili böyle yazmaya başladıktan sonra insan sıkılıyor evet ya da aklına gelen başka bir projeye yönelmek istiyor fakat bu işler sabır işi. Buna benzer, arşiv niteliğinde bir çok alanda içerik üretiyorum, aklına gelebilecek her şey ve bu içerik üretme aşaması 1 yıl daha sürecek planlarıma göre. Sonrasında da internet sitesini açıp milyonlarca içeriği gireceğim ve toplamda 4 sene emek etmiş olduğum projemin kaymağını yemeye başlayacağım.

En azından film sitesi, genel blog, forum açıp 2-3 ay sonra olmuyor, tutmuyor, hit yok, para yok gibi kelimelerle kendimi avutmak istemediğim için sabırlı bir şekilde projeme içerik üretiyorum.

Saygılarımla.