blogesinti adlı üyeden alıntı

Benimde 6 senedir hesabım var iş bankasında benden hiç çekmediler bunca zamandır. son 1 yıldır da hiç bir işlem yapmıyorum sadece paypaldan para geldiği için tutuyorum işbankasını.

acaba müşterimi seçiyor bunlar anlayamadım

Para akışım teb üzerinden, isbank ayda yılda bir o yüzden olabilir belki de

Fahrenheit adlı üyeden alıntı

Bunlar tamamen milleti oltaya getirmeye çalışıyor. Bende çok arada kalmıştım hangi kredi kartını alsam diye İş'te Üniversiteliden çok şikayet olduğu için ÜniversiTEB aldım. Öğrenci belgelerimle başvurdum kart geldi ilk ay kullandık falan filan ikinci ay 70 lira para kesmişler hesap işletim ücreti diye fark ettim aradım falan 1 gün içinde geri yatırdılar parayı ancak fark etmesek 70 TL havaya uçacak böyle kalleş bunlar.

İlk kesintide erindim kabullendim ama 110 lira da çok fazla, ise de yaramıyor bu hesap zaten, bi zararı var

Ek Olarak:

Efsane06 adlı üyeden alıntı

İŞ Bankasının allah belasını versin ben bılır bunu solerım :D resmen **************lar..

Güzel iltifatlar aldılar benden de :)

Austen adlı üyeden alıntı

Öğrencilik zamanımda ne koşturmuştum bunun için aklıma geldi :) Öğrenci belgenizi verdiğiniz zaman 1-2 hafta içerisinde geri yatıyor hesabınıza.Kartınızın bulunduğu şubeye gitmenize gerek yok.Ben şehir dışından halletmiştim.Size parayı gönderecek banka,kartınızın bulunduğu şube olduğu için direk oraya yolluyorlar zaten.Benim 2 ev arkadaşım da aynı kartı kullanıyordu ve onlardan kesim yapılmıyordu.Nedenini bir türlü öğrenemedik :) Hatta bankadaki görevliye arkadaşlarımdan gitmiyor aynı kart fakat ben de gidiyor diyordum.Onlardan da alırlar öyle şey olmaz demişti.

Benim arkadaşlarım iki gün içinde almışlar bana vermediler henüz anlayamadım ki