lostyazilim

Ayyıldız Tim Yalanı

33 Mesajlar 10.190 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hyppia hyppia Web - SEO - Reklam Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 316
  • Beğeniler 89 / 88
  • Ticaret 21, (%100)
bu oluşum bizlere, bir nevi insanların gazını alıyor olduklarından dolayı da zarar veriyor arkadaşlar. geniş bakalım lütfen.

hepimiz internette projeleri olan, geçimini internetten sağlayan insanlarız. öyle ya da böyle devlet olarak yaptıklarımız bunların bir değişiği oluşumlarca tepki çekiyor. ve ülke olarak internetimize saldırılıyor. 400.000 internet sitesi 1 hafta boyunca saldırı aldı arkadaşlar. bankaların, kamu kurumlarının sitelerine girilemedi uzunca süreler.

şimdi biz bu gibi durumda, "lan biz nasıl bir güvenliksiz ortamdayız. bu oluşumlar sürekli bize saldırsa internette nefes alamayacağız demekki" diye düşünmek yerine bu ayyıldız tim'in yalanlarıyla "oo bizimkiler de onlara saldırıyor helal olsun" diyoruz. gazımızı alıyorlar, güvenliğimizi unutmuş oluyoruz.

wmaraci
reklam

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Ayyıldızı çoğunuzdan daha iyi tanıdığımı düşünüyorum. En basit c99 ve r57 shelleri bile kullanamayan insanlardan bahsediyoruz. Geçecekler bunları başkalarını kandırsınlar. :)

Nerden tanıyorsun diyenler olursa özelden detaylı anlatabilirim. :)

zahmet olmazsa detay atar mısınız ?

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Zaten hiç inandırıcı gelmemişti. Kendilerini reklam etme çabası gösteriyorlar o kadar.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Eğriyi doğruyu bilmemde sitedeki videoyu televizyondan çekip koymuşlar çok amatörce..

wmaraci
wmaraci

Onvr Onvr # Root Kullanıcı
  • Üyelik 03.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek AR
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 88 / 166
  • Ticaret 1, (%100)

BigSEO adlı üyeden alıntı

Ayyıldızı çoğunuzdan daha iyi tanıdığımı düşünüyorum. En basit c99 ve r57 shelleri bile kullanamayan insanlardan bahsediyoruz. Geçecekler bunları başkalarını kandırsınlar. :)

Nerden tanıyorsun diyenler olursa özelden detaylı anlatabilirim. :)

Mesajınızı bekliyorum.

• Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
asıl tepkim televizyon kanallarının bile adlarını anmasıydı cw ekibi akıncılar kahire havalimanının Bilgisayarını hacklemişti ama isimleri bile geçmedi http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/kahire-havaliman%c4%b1-bilgisayarlar%c4%b1-hacklendi/ar-BBlKxLm?ocid=spartanntp

Ek Olarak: forumuna girip bakarsanız neşeniz yerine gelir adamlar kendini asker sanıyor :D ddosla dos arasında ki farkı kavrayamıyorlar daha

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
anonmyous diyemeyen birisi neyine güvenerek bu videoyu çekmişte millete haber ediyor anlamış değilim :)
Burnu çamurdan çıkmamış karga kimleri; neyi ile eleştiriyor? Eleştirdiği şeyin amacını hedefini ve savunduğu zihniyeti biliyor mu? Bence bilmiyor çünkü yaşı yetmiyor.
Ondan ziyade yapılan algı yanıltmaları bu genç arkadaşlar üzerinde işe yarıyor. "Serserilik, hodri meydancılık, anarşistlik (siyasi anlamı tenzih) ve isyan dürtüleri şahlanarak ehemmiyet ile olaylara müdahele edebilecekleri kanısına varmaktalar. Gün geçtikçe anlayacak. Nafile.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL

• Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
TRomantik Farkında mısınız konu ayt grubunun insanları kandırması altta linklerle kanıtı var siz konuyu anlata bir kelimeyi söyleyemediğinden dolayı suç atıyorsunuz insanlar bir kelimeyi telaffuz edemeyince salak ve cahil mi oluyor ? Yapacaksanız yorumunuzu ana konuya yapın lütfen gerçeği inkar etmek için insanlarla dalga geçmeye çalışmayın. Mesajınızda mail adreslerinin aynı olduğuna dair bir red yok ama hala ayt destekçisisiniz.

hyppia hyppia Web - SEO - Reklam Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 316
  • Beğeniler 89 / 88
  • Ticaret 21, (%100)
AzX66 hocam sizin için getirdiği eleştiri "anonmyous" diyemediğiniz yönünde. gerçi kendisi de anonymous yazamıyor :)

çok güzel ortaya çıkarmışsınız bence. bu gibi şeyleri teşhir edin. insanları bilinçlendirmeye devam edin.

• Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
hyppia ben çekmedim videoyu gnu/Linux Türkiye isimli facebook grubunda gördüm hemen wm aracında paylaştım videonun altında ayt destekçileri videoyu hazırlayana küfürler etmiş sen hackle o zaman gibi şeyler yazmış hepsini okudum hep bir tersleme var konuyu tartışmıyorlar Dersin hayır şu konu yalan ayt kimseyi kandırmadı itirazını anlatırsın burada tartışırız ama milli değelerine hakaret edilmiş gibi saldırgan tavırlar kullanıyorlar

Ek Olarak: Şu yapılan yorumlara bakalım

EmiRonaldoGamer 1 saat önce
ya bi s* çok bliyon a**

Furkan Görür 'WiQ' 1 saat önce
+EmiRonaldoGamer evet biliyorum kanıtta var

EmiRonaldoGamer 43 dakika önce
+Furkan Görür 'WQ' iyi git sen heckle o zaman
Furkan Görür 'WiQ' 41 dakika önce
+EmiRonaldoGamer heck.

EmiRonaldoGamer 39 dakika önce
+Furkan Görür 'WQ' hack al a** saykosu

neşenizi yerine getirmek için birebir :D

Ek Olarak: şu yorum çok saçma bence adamların yalancı olduğu kanıtlanıyor ama gene ayt 10 numara işler başardı adam milyonları uyuttu ! hala yaptıklarının gerçek olduğuna nasıl inanıyorsunuz ?

Ayt gayet büyük işler başarmış bi grup arkasında bize dediğine göre devlet desteği olmadan işlerini götürmeye çalısıyo adamlar kredi kartımızın eksi limitlerinden para çektiripte sitemizin parasını ödedik bundan utanmıyoruz devlet utansın demişti arkasında destek olmadan bence bütçesine göre 10 numara işler başarmış bi grup Ayt

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al