CW'nin kurulduğu dönemden beri hemen hemen, her türlü #hack grubunu iyi bilirim ve gerek yönetimde olan arkadaşları da gayet iyi tanırım. Eskisi gibi çok ilgi/alaka gerektiren bir durum söz konusu değildir. Zaman geçiyor, Teknoloji değişiyor, Yeni nesil gençlik çoğalıyor, Merak ve ilgi artıyor ancak Donanım sürekli alt yapıyı değiştiriyor. Her geçen gün yeni/yeni programlar günümüze geliyor.

Eskiler, artık yenilerin karşısın da pek bir şey yapamıyor. Çünkü eski takımlar tamamen bıraktı kimisi evlendi. Kimisi yurtdışında, kimisi cezaevine girdi çıktı uslandı. Yani buna benzer bir çok ifade edilebilir cümle varken çok gereksiz görüyorum.

Şöyle bir piyasaya baktığımız zaman nice hack platformları gündem de #OP düzenliyor, Türk milleti adına birer operasyon düzenliyor. Ellerine sağlık lafım yok katiyyen, fakat hiç bir şey bilmeyen, Zone alırken bile bir siteyi doksan dokuz siteye yönlendirerek zone alarak yüz adet zone kastım diye gövde gösterisi yapanları da biliyoruz.

Demem o ki, kendi adıma söylüyorum. Bir çok şeyi aştım geride bıraktım. Temel video eğitimleri, SQL Injection, ISS, Token veya buna benzer bir çok ifade edilebilir hack yöntemi var. Eflaki (Musade eder ve izni var ise) kendisi de bilir. Ancak sorsak, eskisi gibi hiç bir şey değil artık. Çok şey değişti, değişiyor da kimse eskisi gibi ilgi ve alakasını vermiyor. Artık yeni nesil gençlik var, eskilere gerek yok bizlerin adı mazide kalan bir hikayeden ibarettir. Zone de ben çok iyi hatırlıyorum ki Database'de sadece rumuzuma ait olan 176K zone defacesi var idi ama hiç bir şeyin önemi yok. Ben çok şey yaşadım, Çok şey geçirdim ama artık düşüncelerim ve hayatım da yürüdüğüm yolu tamamen değiştirerek uzaklaştım. ;)

Kusura bakmayın, WMAraci bir hack platformu olmadığı için çok açıklayıcı cümleler kurmadım. Malum forum kurallarında da bizlere açıkca belirtilmiş olan maddelere karşı gelmememiz gerekiyor. Bu yüzden, anlaşılabilir olduğum kadarıyla bir şeyleri ifade ettiğimi düşünüyorum.

Konuya son yorumum, herkes kendince haklıdır. Herkes kendine göre belli bir plan çizebilir. Senaryo da oynayan hiç bir baş rol oyuncusu bir senarist kadar önem taşımaz. Bilmemiz gereken bir çok şey var, ancak bilinmemesi gereken de çok gizli saklı şeyler var ne kadar ifade edilir bilemem fakat ben gerektiği gibi yorumladığımı düşünüyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar.