Şahsen birçoğunun içerisinde bulundum.Tek ip üzerinden 2 üyenin giriş yapamadığı,bir hack için forum içerisinde 6 7 ayrı topluluğun izninin gerektiği forumlar gördüm.Paravan diyorum çünkü şurdan anlayın.
Elemanlar islama hakaret adı altında bir sürü siteyi patlatıyorlar aynı zamanda ifşa ediyorlar evliyimamauygunum tarzı siteler falan filan.İyi hoşta kardeşim xvideos gibi tonlarca site türbanlı yayın yaparken sen gidip googlenin yeni yeni tanıdığı warez temalı siteleri hackliyorsun.Hacklemiyorsun bile lan,açıkları ortada zaten warez tema.Ekranına da siz islama uygun davranmıyorsunuz karalıyorsunuz falan filan akıncılar şu sitedeyiz falan diyorsun.Yahu kardeşim Hacker adam kendini belli eder mi ? Bakın şurdayım burdayım der mi ? Hacker insan modelini egoist it heriflere çevirdiniz ulan.Sırf ilgi çekmek için hack yapan insan hacker değildir arkadaşım.O adam lamerdir,script kiddie'dir.Üstelik hacklenen sitelerin bazılarının araştırılınca forumdaki bir kaç üyenin önceden test sunucusu olduğunu keşfedip haksız yere suçlanıp kınamayla cezalandırılan birinin de öz kardeşiyim.Zaten gece gündüz keylogger kodlıyan insanların emeklerinin üstüne aile dost gibi kavramlarla çullanıyor bu insanlar.
Ayrıca olayı küçültüyorum çünkü olayları büyütmemiz için her ne gerekirse yapıyor bu insanlar.
Baksanıza üst kurul,akıncılar,strateji,fetva kurulu,istihbarat,enformasyon,lojistik gibi saçma sapan yerleri sırf insanlar kendilerini burada değerli hissetsin diye yapmışlar.