berbaran adlı üyeden alıntı

SerkanALAZ genç girişimci arkadaşımıza yapmış olduğun destekten ötürü şahsım adına teşekkür ederim hocam. Helal olsun :)

Ekstra olarak değerli kardeşim bence madem ingilizce düşünüyorsun Article Builder'dan paralı bir üyelik al yada VPS SEO araçları var ben dahil bir çok yabancı firmanın sattığı herhangi bir firmadan kirala bir aylık. İstediğin kadar ingilizce makale dökümanı mevcut.

Ama madem para sıkıntın vs. yok. Güzel bir blog sitesi aç. Ancak bir konuya sabit kalmaktansa daha çok genelleme yapabileceğin lakin illa bir konu diyorsan eğlence sektörüne ağırlık verebileceğin bir site aç. Eğlence de çok geniş oldu ama olsun. Biz adına eğlence diyelim. Sonrasında ise makale sıkıntı çekmeden rahat rahat devam et. Keza yurt dışında blog sitelerine ciddi mana da değer veriyorlar. İngilizcem yetersiz olduğu için hiç öyle bir site açma hevesim olmadı doğrusu. Arından da yapıştır gelsin Google Adsense yada benzeri farklı bir siteden reklam tamamdır işte.

Hocam article builder'i tam olarak anlayamadım özel mesaj yoluyla görüşe bilirmiyiz ?

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Seo stratejileri var bu yüzden bütçe ayırmak zorunda değilsin, içerik ile ve güçlü imleme siteleri ayrıca sosyal medyayı iyi kullanirsan söylemiş olduğun rakamın kat kat fazlalalarini alırsın. Şuan ben finans sektöründen aylık ×00 dolar alıyorum. Bu bana yetiyor ve artıyor, demek istediğim herşey para değil Azmin ve bilgin yeterli olacaktır ki bunlar sende var tanıdığım kadari ile :) destekçin olurum yanında beni hissedebilirsin :)

Desteğiniz için gerçekten teşekkürler hocam dedikleriniz mantıklı geliyor.