lostyazilim

İngilizce Niche Site Açmak Hakkında ?

6 Mesajlar 1.485 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Merhaba, ingilizce niche site açmayı düşünüyorum. Ortalama 500 kelime olmak üzere 2 günde, 1 adet makale gireceğim (aylık 15 adet). Makaleleri yazdırmayı düşünüyorum sizce mantıklı bir girişime gerçekleşiyorum ?

Ek olarak niche için önerebileceğiniz bir kategori var mı ?

wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Berk skypeden yazdığım cümleyi aklına getir :) Balıkçi sana balık vermez, balık tutmayı öğretmez sadece balık der :) Niche tabiri dediğimiz ingilizce sektörün en çok kazandıran ve bir o kadar da rekabeti düşük olan bir alan bulman zor olabilir. Aynı zamanda bir iş yaparken tam tesisat yapmalısın nasıl mi ?

Ben genel manada anlayacağın bir örnekte belirterek ışık olmaya çalışacağım.

Wmaraci.com forumunu ve hiç tanınmamış ve içeriğinde bilgiye dayalı birsey olmayan yazım dili bozuk olan bir forumu bir tutabilir misin ? Niche de böyle birşeydir, gidersin açarsın tutarsa köşelik olursun tutmazsa elinde patlar ki forumda bunun örneğini yaşayanlar var bilakis Anil mesela :) mobil olduğum için etiketleyemedim :)

Sana bir ağabey tavsiyesi madem bu kadar kafana taktın şansını dene tbm oranının çok yüksek olduğu ama rekabetin yüksek olduğu bir sektör söyleyeceğim. O sektörde istediğin gibi makale de bulabilirsin zorluk çekmezsin ama arama motoru optimizasyonu için iyi bir yatırım yapman lazim. Hazır mısın ? Sektörü söylüyorum. :) ingilizce Forex, finans, ekonomi, banka bilgileri sunan bir platform kur.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Berk skypeden yazdığım cümleyi aklına getir :) Balıkçi sana balık vermez, balık tutmayı öğretmez sadece balık der :) Niche tabiri dediğimiz ingilizce sektörün en çok kazandıran ve bir o kadar da rekabeti düşük olan bir alan bulman zor olabilir. Aynı zamanda bir iş yaparken tam tesisat yapmalısın nasıl mi ?

Ben genel manada anlayacağın bir örnekte belirterek ışık olmaya çalışacağım.

Wmaraci.com forumunu ve hiç tanınmamış ve içeriğinde bilgiye dayalı birsey olmayan yazım dili bozuk olan bir forumu bir tutabilir misin ? Niche de böyle birşeydir, gidersin açarsın tutarsa köşelik olursun tutmazsa elinde patlar ki forumda bunun örneğini yaşayanlar var bilakis Anil mesela :) mobil olduğum için etiketleyemedim :)

Sana bir ağabey tavsiyesi madem bu kadar kafana taktın şansını dene tbm oranının çok yüksek olduğu ama rekabetin yüksek olduğu bir sektör söyleyeceğim. O sektörde istediğin gibi makale de bulabilirsin zorluk çekmezsin ama arama motoru optimizasyonu için iyi bir yatırım yapman lazim. Hazır mısın ? Sektörü söylüyorum. :) ingilizce Forex, finans, ekonomi, banka bilgileri sunan bir platform kur.

Hocam ilk olarak yazınız ve öneriniz için teşekkürler. Fakat dediğiniz sektör için benim yeterli seo bütçem yok (min 1k olması gerektiğini düşünüyorum). Aylık olarak bana 100-150 tl gelir getiren bir site olması yeterli, zaten o gelen geliri tekrar siteye yatıracağım.

Çok şükür şuanda para ve geçim sıkıntım yok, amacım şuanda sitelerimi geliştirmek o yüzden'de aylık küçükte olsa belirli bir miktar gelir elde etmek istiyorum.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Seo stratejileri var bu yüzden bütçe ayırmak zorunda değilsin, içerik ile ve güçlü imleme siteleri ayrıca sosyal medyayı iyi kullanirsan söylemiş olduğun rakamın kat kat fazlalalarini alırsın. Şuan ben finans sektöründen aylık ×00 dolar alıyorum. Bu bana yetiyor ve artıyor, demek istediğim herşey para değil Azmin ve bilgin yeterli olacaktır ki bunlar sende var tanıdığım kadari ile :) destekçin olurum yanında beni hissedebilirsin :)
berbaran berkakalinn

kişi bu mesajı beğendi.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

berbaran berbaran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 118 / 124
  • Ticaret 6, (%100)
SerkanALAZ genç girişimci arkadaşımıza yapmış olduğun destekten ötürü şahsım adına teşekkür ederim hocam. Helal olsun :)

Ekstra olarak değerli kardeşim bence madem ingilizce düşünüyorsun Article Builder'dan paralı bir üyelik al yada VPS SEO araçları var ben dahil bir çok yabancı firmanın sattığı herhangi bir firmadan kirala bir aylık. İstediğin kadar ingilizce makale dökümanı mevcut.

Ama madem para sıkıntın vs. yok. Güzel bir blog sitesi aç. Ancak bir konuya sabit kalmaktansa daha çok genelleme yapabileceğin lakin illa bir konu diyorsan eğlence sektörüne ağırlık verebileceğin bir site aç. Eğlence de çok geniş oldu ama olsun. Biz adına eğlence diyelim. Sonrasında ise makale sıkıntı çekmeden rahat rahat devam et. Keza yurt dışında blog sitelerine ciddi mana da değer veriyorlar. İngilizcem yetersiz olduğu için hiç öyle bir site açma hevesim olmadı doğrusu. Arından da yapıştır gelsin Google Adsense yada benzeri farklı bir siteden reklam tamamdır işte.
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

berbaran adlı üyeden alıntı

SerkanALAZ genç girişimci arkadaşımıza yapmış olduğun destekten ötürü şahsım adına teşekkür ederim hocam. Helal olsun :)

Ekstra olarak değerli kardeşim bence madem ingilizce düşünüyorsun Article Builder'dan paralı bir üyelik al yada VPS SEO araçları var ben dahil bir çok yabancı firmanın sattığı herhangi bir firmadan kirala bir aylık. İstediğin kadar ingilizce makale dökümanı mevcut.

Ama madem para sıkıntın vs. yok. Güzel bir blog sitesi aç. Ancak bir konuya sabit kalmaktansa daha çok genelleme yapabileceğin lakin illa bir konu diyorsan eğlence sektörüne ağırlık verebileceğin bir site aç. Eğlence de çok geniş oldu ama olsun. Biz adına eğlence diyelim. Sonrasında ise makale sıkıntı çekmeden rahat rahat devam et. Keza yurt dışında blog sitelerine ciddi mana da değer veriyorlar. İngilizcem yetersiz olduğu için hiç öyle bir site açma hevesim olmadı doğrusu. Arından da yapıştır gelsin Google Adsense yada benzeri farklı bir siteden reklam tamamdır işte.

Hocam article builder'i tam olarak anlayamadım özel mesaj yoluyla görüşe bilirmiyiz ?

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Seo stratejileri var bu yüzden bütçe ayırmak zorunda değilsin, içerik ile ve güçlü imleme siteleri ayrıca sosyal medyayı iyi kullanirsan söylemiş olduğun rakamın kat kat fazlalalarini alırsın. Şuan ben finans sektöründen aylık ×00 dolar alıyorum. Bu bana yetiyor ve artıyor, demek istediğim herşey para değil Azmin ve bilgin yeterli olacaktır ki bunlar sende var tanıdığım kadari ile :) destekçin olurum yanında beni hissedebilirsin :)

Desteğiniz için gerçekten teşekkürler hocam dedikleriniz mantıklı geliyor.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al