wmaraci reklam
lidertakipci

Yeni Bir Hack Ekibi Kurulsa?

77 Mesajlar 7.428 Okunma
advertseo
wmaraci reklam

berbaran berbaran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 118 / 124
  • Ticaret 6, (%100)

Bilbaz adlı üyeden alıntı

Güldürmeyin hocam,söylediğiniz grupların alayı script kiddie den öteye gidememiş insanlar.Sağda solda sql injection la forum patlatıp e-maillerini deşifre etmekten ötesi yok bunlar için.Kaldı ki sırf prim için paravan siteler kurup patlatıyorlar.Herkesin ip sinin bilindiği şu ortamlara hackerler girer mi sizce ? İnternette rehber yardımıyla backtrack ta dns spoofing yapmaya benzemiyor malesef bu işler.


Yanlış anlamayın ama hiç birşey yapmayıp bir çaba sarfetmeyip de kendi çapında belki çapsız belki çaplı birşeyler yapmaya çalışan ve sürekli kendini geliştirmeye çalışan bir çok insanı aşağılamak niye ?

Ben bile ücretli programlar kullanıyorum kendi ip'm bile sürekli değişirken hacker arkadaşlarımız kendini gizleyemeyecek mi şu sitenin içerisinde ? Kaldı ki bir çoğu zaten iş dünyasında web tasarım. Şahsen 10 senedir piyasadayım daha kimsenin ip adresini bilmem. Bırak onu kendi ip adresimide ezbere bilmem. Çünkü hiç ihtiyaç yok. Bir çok hacker arkadaşımda oldu. hiç onlarında şu Ahmet'in IP'si şu Mehmet'in IP'si bak kayıt ettim dediklerini duymadım. Onların daha farklı yöntemleri var.

Prim için diyorsunuz. Paravan siteler kurup patlatıyor diyorsunuz. Bunu yapan 10 tane yaşı 15 olan gençler yüzünden emek vermiş onlarca insanıda karalayıp atıyorsunuz ilginç geliyor bana.

Ha yaptıkları çok iyi demiyorum. Ama en azından gönül verdikleri bir işte kendilerini geliştirmek için çaba sarfediyorlar.

Siz ne yapıyorsunuz ?

Şahsen 1923turk.org'un personeli olarak da görev yapmaya devam ediyorum. Hacker'cılık oynamıyorum. Grafik alanında destek veriyorum elimden geldiği kadar. Bildiğim alan konusunda destek veriyorum. Sizin söylemlerinizin aksine ne bir paravan site kurduklarını gördüm nede prim yapmaya çalıştıklarını. Aksine skype grubu içerisinde sürekli yeni bilgiler öğrenmeye çalışıyorlar öğrendiklerini birbirlerine anlatıyor aile ortamı oluşturulmuş gayet de sohbetler tad veriyor.

En azından bir kaç tane bile olsa değersiz bile olsa bir rus sitesini hacklediklerin de de ben hiç lan bak şuna ben kralım dediklerini de duymadım. Aksine her seferinde daha da öteye gitmek için çabalıyorlar.

Ayyıldıza gelecek olursak da zaten fan siteleri olduğunu kendi söyledi. Yoksa koskaca adamlar kendilerini bak anonu hackledik diyecek kadar küçük düşürmezler. Bir çok fan sitesine de ddos saldırı yapıp siteleri ulaşılamaz hale getirdiklerinde bile millet sazanlamasına atlarken helal kralsınız aslansınız derken adamlar çıktı bu hack değildir bu anon'un yaptığı bir saldırı biçimidir dedi.

Kısaca her nasıl ben webmaster'ım diyen webmaster değil ben seo uzmanımıyım diyenin daha kendi sitesi bile sıralamada yoksa bir o kadar da aksi durumlar mevcut. Ama durum bu diyerek de bir kaç tane ergen arkadaşın kendi içlerinde eğlencesine bakıp alayı böyle bunların demek saçma geliyor.

Kaldı ki buraya da olmuş ile ölmüşe çare bulaya gelmedik. Neler yapılabilir okumaya belki de birşeyler olursa ucundan tutmaya geldik.
TekilCPM

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

orknark orknark İzmir Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Reklam Ajansı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 66 / 151
  • Ticaret 2, (%100)
Çokta imkansız bişey değil biryerleri hacklemek ilgi alanı olan başarılı olan insanlar var gerçektende rusyadaki saldırılar bile genelde ddos saldırısıyken gelip burda basit saldırı vs diyip küçültmenin alemi yok .
Forumdaki herkes site yapıyor kimisi sıfırdan hem çizip hem kodunu yazıp yapıyor kimisi tema çakıp editliyor .

Ayyıldız vs gruplar hiç bilmiyor olsa gerçekten rusyası anonymusu 50 kere kendi sitelerini sallafoş etmişti kendi videolarını yayınlarlardı siteyi silip. İllaki birşey biliyorlarki o siteler ayakta duruyor.

En basidinden incisözlük bile ne saldırılar yedi hala ayakta kimse bişey bilmiyo dicek kadar da bi durum yok ama illaki 14 15 yaşlarında yeni giripte hazır programlarla msn hackler gibi takılan reklam yapanlarda var hatta daha ilgi çekici olduğundan onlar daha çok biliyoruz :)
berbaran

kişi bu mesajı beğendi.

Bilbaz Bilbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** P**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 63 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
Şahsen birçoğunun içerisinde bulundum.Tek ip üzerinden 2 üyenin giriş yapamadığı,bir hack için forum içerisinde 6 7 ayrı topluluğun izninin gerektiği forumlar gördüm.Paravan diyorum çünkü şurdan anlayın.
Elemanlar islama hakaret adı altında bir sürü siteyi patlatıyorlar aynı zamanda ifşa ediyorlar evliyimamauygunum tarzı siteler falan filan.İyi hoşta kardeşim xvideos gibi tonlarca site türbanlı yayın yaparken sen gidip googlenin yeni yeni tanıdığı warez temalı siteleri hackliyorsun.Hacklemiyorsun bile lan,açıkları ortada zaten warez tema.Ekranına da siz islama uygun davranmıyorsunuz karalıyorsunuz falan filan akıncılar şu sitedeyiz falan diyorsun.Yahu kardeşim Hacker adam kendini belli eder mi ? Bakın şurdayım burdayım der mi ? Hacker insan modelini egoist it heriflere çevirdiniz ulan.Sırf ilgi çekmek için hack yapan insan hacker değildir arkadaşım.O adam lamerdir,script kiddie'dir.Üstelik hacklenen sitelerin bazılarının araştırılınca forumdaki bir kaç üyenin önceden test sunucusu olduğunu keşfedip haksız yere suçlanıp kınamayla cezalandırılan birinin de öz kardeşiyim.Zaten gece gündüz keylogger kodlıyan insanların emeklerinin üstüne aile dost gibi kavramlarla çullanıyor bu insanlar.

Ayrıca olayı küçültüyorum çünkü olayları büyütmemiz için her ne gerekirse yapıyor bu insanlar.
Baksanıza üst kurul,akıncılar,strateji,fetva kurulu,istihbarat,enformasyon,lojistik gibi saçma sapan yerleri sırf insanlar kendilerini burada değerli hissetsin diye yapmışlar.
Yaman

kişi bu mesajı beğendi.

Yaman Yaman Yazıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad Ş** Y**
  • Mesajlar 741
  • Beğeniler 127 / 240
  • Ticaret 16, (%100)
berbaran 1923turk.org'u neden savunduğunuzu anlamis olduk hocam ;)
Bilbaz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

berbaran berbaran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 365
  • Beğeniler 118 / 124
  • Ticaret 6, (%100)
Kefaret Bilbaz
Önceli Kefaret hocam size cevap vereyim içlerinde bulunduğum için savunduğum yok. İçlerinde bulunduğum için bildiğim için örnek olarak da onları vermek istedim. Eğer ayyıldız vs. grupları bilseydim içlerinde bulunmuş olsaydım onlardan örnek verirdim. Yani kulaktan dolma birşeyler söylemedim ben burda gördüklerimi söyledim. Ha konuşmalarımada dikkat edersen sadece 1923Turk.Org'u değil hepsini savundum varsa bildiğiniz lamer diye tabir ettiğiniz gruplar onlarıda savunurum. En azından birşeyler yapmaya çalışıyorlar karalamamak lazım bir kaç kişiye bakıpta. Kaldı ki mesajımı tekrar okudum 1923Turk'den daha çok AyYıldızı savunmuşum. ;)

Bilbaz hocam şimdi size cevap vereyim lan ulan filan demenize gerek yok. Sakin olun yani. Bu dediğiniz konunun bire birini hatırlıyorum oda CW için bir olay da sanırım Allah'a Peygambere küfür edilen bir siteyi hacklemişlerdi adına da domain hack demişlerdi. Ki bu site yurt dışında bile onlarca gazeteye haber olmuş bir siteydi. CW siteyi tamamen ele geçirince de bu tarz bir çok şey söylendi. Doğru yanlış bilmem. Lakin whois çekmek ne demek google'da araştırmak ne demek mesleğim gereği bildiğim için baktığımda hiç te adamların sitesi gibi durmuyordu. Onuda bırakın yabancı bir şirket adına kayıtlıydı. Şirket kendi web sitesinde de incil vb. dini malzemeler satıyordu.

Başka bir olaydan bahsettiyseniz bilmiyorum bakıp gözlerimle görmem lazım.

Keza mesajımda yazdığım gibi oturupta bunlar yapmamıştır yapamaz olamaz demiyorum. Herkes insandır. Kimi egosuna yenik düşebilir yapar. Ne yapıyorsa yapsın ama bir kaç insanın kendi ismini ön plana çıkartmak için yaptığı sahtekarlıklara bakarak tamamının yargılanmaması gerektiğini önceki mesajımda zaten söyledim. Ben orda da bahsederken adam çıkıp ben kralım vs. diyenler içinde birşey söylemedim. Ben söylemeyenler az da olsa kendi çaplarında birşeyler yapmaya çalışan insanları karalamamanız gerektiğini söyledim Yani genelleme yapmayın. Bir kaç insana bakıpta bunların alayı böyle demeyin. Script Kiddie mi tamam oda başlangıçtır ordan başlasın. Kendini elbet geliştirir 10 yıl sonra da aynı şekilde davranacak değil ya. ama oturupda daha baştan siz eziksiniz defolun gidin derse bu adam kendini geliştirebilir mi ?

Mesele yanlış ise heryerde wmaracı ve ***'dada yanlış çok. ama kimse genelleme yapmıyor. Yada bir adam gelip burada daha önce seocuyum diyen biri tarafından dolandırılsa kişi uzaklaştırılmış olsa bile gelip sana bana ************** derse buda yanlış diye o zaman da savunurum.

Ekstra olarak da onları büyüten filan da kendinin bileceği iş. Adamlar kendi işlerinde sivil olarak örgütlenmiş iş dağılımı yapmışlar. Fetva kurulu dedikleri kişiler bildiğim kadarı ile dini bilgisi iyi seviye ve en az avukat kadar da iyi bilgi sahibi insanlar. Yani bir eylem yapmadan önce iş dağılımı çerçevesinde çalışıp düzen sağlıyorlar. Keza bu durum her forum sitesinde var. WMAracı dahil olmak üzere. Lakin adları değişik işleyiş değişik hepsi bu. Bir kişi eğer adamlara bak be mükemmel bunlar tamam diyor ise kendisi daha önce böyle bir ortamda bulunmadığı için temiz kalpliliğinden yada zaten küçük biri olmayı kabullenenler tarafından olay büyütülür. Onun dışında CW olsun Ayyıldız olsun 1923Turk olsun Turk Hack Team İllegalizm'de ki ağzı bozuk ergen arkadaşlarımız da olsun hepsi kendisini her geçen gün geliştiriyor ve birşeyler yapmaya çalışıyor. Bizde destek olalım olabiliyorsak hepsi bu. Aslında savunduğum birşey yok ortada. Sadece yeni bir oluşumdan daha ziyade var olan oluşumlar içine girilmeli illa birşey yapılacaksa diyorum hala da bu düşüncemin arkasındayım. Birlik olmak varken oturupta 100 tane grup kurmaya gerek yok.

Son olarak da uğradığınız haksızlıkdan dolayı üzüldüm. Doğru yanlış bilemem. Lakin birileri çıkıpta aramızda HACKER yok derse buna da ben gülerim. Ha adam çıkıp zaten burdan ben HACKER'ım beyler dağılın demez. Bir oluşum için adım atılırsa özel mesaj var skype var herşey var. Destek olmak istediği sürece istediği şekilde ulaşır desteğini olur zaten..

Son olarak da inşallah bu konuda ki cevaplar da herkes birşeyler söylemiş. Bir sonuç çıkar.
Yaman

kişi bu mesajı beğendi.

metin2bloguns metin2bloguns Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 41 / 42
  • Ticaret 11, (%73)
Devletimizin büyükleri hack, siber güç laflarini duyunca direk karşiyiz diye tepki gosterdiginden mümkün olmadigini düşündugum onermedir.

Ha ulkemizde çete kivaminda ekipler yokmu, var ama saglam bi ortam icin destek şart.
 

 

Bilbaz Bilbaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** P**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 63 / 48
  • Ticaret 1, (%100)
istisnalar kaideyi bozmaz.Çoğunluk egosunu tatmin etmek için yapıyor.Vizyon,misyon yalan.Kendini geliştiren arkadaşlar da bi zahmet kişiliklerinden başlasınlar işe.
Bende biliyorum xy gibi kaliteli insanların olduğunu.Fakat xy gibi insanları dışlamış sözde hacker topluluklarından ne beklenir ki.
Aç hacker haberlerinde 2 saat araştırsan zor bulursun takım elbise üzerine kar maskesi takan xy abimizi :)
Yaman

kişi bu mesajı beğendi.

IByRed IByRed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 18 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
ekip kuralımdersenız açalım bır hack forumu bilgileri paylaşalım hem ınsanlarhem bız yaralanalım tht gibi
 

 

promhilo promhilo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 7 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
7-8 sene önce falan Türk Hacker Tim vardı, orada çok iş yaptık, o zaman msn zamanıydı facebook falan bilinmezdi pek, hey gidi günler, eski anılarımı hatırladım proje oluşturun yapalım akıncılar tim başkanıydım o zamanlar, en iyi hacker olarak ise cyb3r terrorist diye bir adam vardı dönemin en iyilerindendi en iyisiydi hatta, lübnanlı idi yanlış hatırlamıyorsam belki bilenler vardır microsoftu hackleyip bill gatesin yüzüne pasta atılmış bir fotoğraf paylaşmıştı indexte
Bilbaz

kişi bu mesajı beğendi.

Feyyaz Feyyaz MescidiHaram.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek IT
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 61 / 32
  • Ticaret 2, (%100)
Secrethackers.org satılık bu arada :D zone-h.org 'da ilk 50'de :D
 

 

HAKİKİ KARAKOVAN SÜZME BALIMIZ MEVCUDDUR. KONU LİNKİ İSTEYİNİZ.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al