07/12/2015 07:12:07 UTC Yetersiz içerik. [World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Web/Mesaj_Panoları (incelenmemişler)den silindi]
Ek Olarak:
yusufkoparal adlı üyeden alıntı
Yerel medya kategorisine ekledim sitemi bi cevap verilmedi sizce neden ben bi yanlış görmedim.teşekkürler.
site: adiyamansondakikahaber.com
Selamlar, sitenize ait herhangi bir geri bildiri bulunmamakta. 15 gün sonra tekrar bakalım.
Ek Olarak:
www.dergipdr.com sitemiz için başvuru yaptık ancak herhangi bir sonuç yok malesef. Uygun kategori önerisinde de bulunabilir misiniz?
Teşekkürler
Teşekkürler
Selamlar, aşağıdaki nedenlerden dolayı ret almışsınız. Düzenleyip tekrar başvurmalısınız. Sorunları mutlaka ama mutlaka çözüm bulun.
03/06/2013 21:45:02 UTC Uygun kategoride listelenmemiş, içerik yetersiz. [World/Türkçe/Sağlık/Bilgiler (incelenmemişler)den silindi]
16/05/2015 19:45:41 UTC Site listelenmek için gerekli yeterliliğe sahip değildir. [World/Türkçe/Kültür_ve_Sanat/Basın_ve_Yayın/Dergiler_ve_E-dergiler (incelenmemişler)den silindi]
17/06/2015 18:03:36 UTC Site listelenmek için yeterliliğe sahip değildir. [World/Türkçe/Kültür_ve_Sanat/Basın_ve_Yayın/Dergiler_ve_E-dergiler (incelenmemişler)den silindi]
Ek Olarak:
arkadaşla görüşüldü. yardımlarınız için teşekkürler :)
Rica ederim.