lostyazilim
tr.link

Türkiye'yi Temsil Edecek Bir Tema Sitesi / Önerileriniz?

39 Mesajlar 4.289 Okunma
lstbozum
tr.link

ishana ishana Su akar yolunu bulur. Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 104 / 107
  • Ticaret 0, (%0)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

Hocam şimdi Türkiye'deki bazı sorunlardan bahsetmek istiyorum.

1. Gençlerimiz genelleme yaparsak çok bilinçsiz. Ve anlamsız bir öz güvene sahip. Fikirlerin çoğu WC de fayans sayarken aklına geliyor insanların.

2. Geçen bir haber okudum İngiltere de bir kadın liseyi bırakmış sonra zengin felan olmuş. İşte çok çalışmış ama arada kendini de geliştirmiş. Akşamları üniversite de işletme bölümünde ders felan almış. Klasik zengin olma hikayesi ama ilgimi çeken güzel bir lafı var kadının. "Hangi işi yaparsan yap, yaptığın işi en iyi sen bil. En ince ayrıntısına kadar öğren." demiş kadın.

3. Şimdi sen themeforest gibi bir site yapamazsın Türkiye de. Çünkü oraya kimse kendi yaptığı temayı eklemez. Ordan burdan kırılmış temaları toplayıp sisteminde satmaya çalışır.

4. Geçen Rusya ile savaşırsak gibi bir haber vardı. Ülkemizde 35 Milyon savaşacak adam varmış. Sende bir iş yaptığında 35 Milyon adamla savaşmak zorundasın. Çünkü herkesin bir hayali var. ZENGİN olmak. Ferrarilere binmek, en güzel mankenlerle gezmek. Ve bunları en azami şekilde, emek harcamayarak yapmak isteyen 35 Milyonluk bir kitle...

5. Kimse yan komşusunun zengin olmasını istemez. Çünkü o zengin olursa sen fakir görünürsün. O nedenle sen temiz düşüncelerinle ülkemiz için bir şeyler yapmak isterken en büyük engelcilerin bu ülkenin vatandaşları olacak. Trafikte sana yol vermemek için kaza yapmayı göze alan bir milletten çok fayda beklememek gerekli.

6. Projen mantıklı ama sende yapacağın işi çok araştırmamışsın. Şirket kuracaksın, vergi ödeyeceksin, adam çalıştıracaksın vs. Kenarda 50 Bin TL paran var ise dediklerini yapabilirsin. Yoksa 10 TL ye tema satacam bu işin patronu ben olacak diyorsan bariz hayal kırıklığına uğrarsın.

Bu işi yapacaksan boşver Türkiyeyi felan kendin için yap. Sonuçta bu işten para kazanınca parayı devlete bağışlamayacaksın. Şimdiden kolay gelsin.

Arkadaşlar. İnsanın en büyük engeli kendisidir. Kendinize "yapamayacağım ben, bak bu kadar olumsuz durum var " derseniz zaten yapamayacaksınızdır. Önemli olan şudur. İşi yapmak isteyip istemediğiniz. istiyor musunuz? yapın. ne kaybedersiniz? 2000 TL . giden 2000 TL size hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız bir farkındalık verir.
Hemen zengin olmak hayali ile yanıp tutuşan ama olamayan kişi sayısı elbette fazla olacak. Zenginliğin en temel kuralı şudur. İşini kendin ve en iyi yapacaksın. kendini yetiştireceksin. çalışacaksın. düşeceksin, kalkacaksın. sonra zengin olacaksın. Bu forumda bir çok konuda okuyorum şu kadar para ile ne yapabilirim? diye. Boşverin siz bunları. Çalışın arkadaşlar. Fırsatları değerlendirin. siz yapmazsanız zaten başkası yapacak.
Bu arada bundan 10 yıl önceki hayalim olan bulut Ticari paket programı ( Paraşüt ) ben yapmadığım için başkaları yaptı. işte size örnek. hadi kolay gelsin.
emontkral2

kişi bu mesajı beğendi.

Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl
wmaraci
reklam

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

ishana adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar. İnsanın en büyük engeli kendisidir. Kendinize "yapamayacağım ben, bak bu kadar olumsuz durum var " derseniz zaten yapamayacaksınızdır. Önemli olan şudur. İşi yapmak isteyip istemediğiniz. istiyor musunuz? yapın. ne kaybedersiniz? 2000 TL . giden 2000 TL size hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız bir farkındalık verir.
Hemen zengin olmak hayali ile yanıp tutuşan ama olamayan kişi sayısı elbette fazla olacak. Zenginliğin en temel kuralı şudur. İşini kendin ve en iyi yapacaksın. kendini yetiştireceksin. çalışacaksın. düşeceksin, kalkacaksın. sonra zengin olacaksın. Bu forumda bir çok konuda okuyorum şu kadar para ile ne yapabilirim? diye. Boşverin siz bunları. Çalışın arkadaşlar. Fırsatları değerlendirin. siz yapmazsanız zaten başkası yapacak.
Bu arada bundan 10 yıl önceki hayalim olan bulut Ticari paket programı ( Paraşüt ) ben yapmadığım için başkaları yaptı. işte size örnek. hadi kolay gelsin.

Ne olursa olsun sizde vazgeçmeyin ve yeni bir proje bulun. Kırılan 1 tane hayal olsun, siz yenilerini yapın.

ishana ishana Su akar yolunu bulur. Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 104 / 107
  • Ticaret 0, (%0)
hayallerim kırılmadı sadece beni daha da hırslandırdı. Çalışmaya devam
emontkral2

kişi bu mesajı beğendi.

Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
Su akar yolunu bulur. İshana özetlemiş olayı. :)
emontkral2

kişi bu mesajı beğendi.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
wmaraci
wmaraci

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

takiplekazan adlı üyeden alıntı

Su akar yolunu bulur. İshana özetlemiş olayı. :)

BCanKARA adlı üyeden alıntı

Açıkçası kaliteli olduğu sürece tüm yerli projelere desteğimiz sonsuz. Uzun uzun aradım fakat sitemde kullandığım tema kalitesinde bir yerli temaya asla denk gelmedim.

Eğer böyle bir temaya denk gelseydim inanın daha fazlasını verip yerli tema alırdım. Demek istediğim iş kaliteli olursa destek verecek insanlar çıkar. Daha ölmedik.

Fakat her türlü olumsuz eleştiriye ve köstek olan kişilere karşı hazırlıklı olun.

Ben arkadaşların dediği gibi 100'lerce tema olmalı falan hikayelerine katılmıyorum.

http://tagdiv.com sadece 2 adet temaları var ve dünyada en çok satılan temalar arasında. Fakat ben bir temanın bu kadar kolay özelleştirilebilir ve bu kadar detay düşünüldüğünü görmedim.

Resmen bir ekip işi.

Ayrıca adamlar ne olursa olsun her türlü soruna çok içtenlikle çözüm üretiyorlar. Bu kişilerin temalarını incelemeniz ve hatta mümkünse satın alarak incelemenizi öneririm.

Yani bu kişilerin kullanıcılarında bıraktığı "bırak 200TL yi 1000Tl olsa adamlar hak ediyor." düşüncesini bırakabilmektir önemli olan.

Acele etmeyin ve her detayı iyice düşünün derim. Kolay gelsin.

Yorumunuzdan önce yüzlerce tema yapmayı düşünüyorduk, şimdi ise daha az ve daha öz. Teşekkürler hocam

Ofisimo Ofisimo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
konuyu hortlatmış mı oluyorum yoksa hatırlatmamı yapıyorum kararı konu sahibi arkadaşımız versin. şuan proje üzerinde çalışmanız devam ediyormu yoksa projeden vazmı geçtiniz? kaliteli Responsive temalar yaparsanız alıcısı çıkar mutlaka.

Utayist Utayist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Maden Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 27 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaş konuyu canlandırmış iken bende dahil olayım alıcı olarak bende takipteyim gerçekten işini hakkıyla yapan insanlarla çalışmak isteriz. En önemlisi ise genel olarak maddi anlamda sıkıntı çekenler içinde bir kapı açık bırakmış olacaksınız,kolay gelsin projenizde başarılar dilerim.

devrimedia devrimedia WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Master & Grafiker
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 868
  • Beğeniler 146 / 251
  • Ticaret 5, (%100)
Öncelikle projenizi taktir ederim lakin ilgili yazınızı okuyunca biraz ümitsizlindim açıkçası nedeni ise şu sadece kendi temalarımızı satacaz diyorsunuz, bir çok web sitesinde bu sistem zaten var bugun örnek veriyorum t.f....com veya bir çok site kendi alanında en iyi temaları yapıp sitesinde tanıtımını yaparak satışı çıkarıyor yani buda şöyle bir durum oluyor siz alt yapı kategorilerini bir sitede toplayıp ordan satış yapacaksınız. Bence alışılmışlığın dışında birşeyler yapın.

Bir diğer konuya değinmek gerekirse kendi temalarımızı satacaz diyorsunuz? Peki o wp,opencart vs.. Alt yapıların tüm sektöre göre tema hazırlanması baya bi zaman alacaktır hani her halde bir sektöre 1 tema yapacak değilsiniz en az 20-50tema olmalıki seçim şansı olsun bana kalırsa komisyon üzeri üyelerede satış izni verebilirsiniz.

başarılar Dilerim.

Bu arada şu ücretsiz tema serüvenine bende katılmak istiyorum :)

Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım

JestWeb JestWeb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 32 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Özellikle İlan Siteleri Temaları Üzerine de Çalışabilirsiniz. Araba, Emlak. İş vs vs.. İnşallah Tutarda Herkes Faydalanır

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al