AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Neden CWP de ısrar ediyosunuz anlamadım. Dun gecede tam çıkacakken birisi yazmıştı cwp de 3 gundur nsler oturmadı diye. Girdim baktım dns ayarlari bind sunucu ayarlari fiyasko, manuel olarak elle yaptım. Yeterince bilginiz yoksa, stabilligini kanıtlamış vestacp yi kullanmanizi tavsiye ederim. Virtualmin yahut Webmin de olabilir fakat kullanimi biraz zordur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
CentOS 7 de hata veriyor, yüklenmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bilmiyorum ama kullanimi kolay.vestacp sql hatasi verince sagolsun akdnz hoc kurdu. Simdi o sql hatalari ve yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
BT
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
3 günlük hikayem;
reseller paketim aşırı cpu vs sebeplerden zırt pırt firma tarafından kapatılınca bir sunucu kiraladım
ve ücretiz Webuzo kurdum...
1-2-3-4 derken 5 domainide ekledim ama her defasında boş Webuza default sayfası gelince kıllandım, biraz araştırdım acaba free lisansta domain sınırımı var diye ama bulamadım... Hı bu arada araştırırken bir yandanda sunucuyu kurcalamaya devam ettim. Sonra dedimki bu sunucuda problem var haydi baştan kurdum sunucu ve webuzoyu...
1-2 domain ekledikten sonra iyice ifrit oldum acaba yine yaparmı diye bunları düşünürken, centos web panel kurayım dedim, hop sunucu bir daha yeninden kuruldu, centos web panel kurdum ilk kullanıcıyı oluşturduğumda default web sitesinide girdim (aynı zamanda benim ns1'li ve ns2'li nameserver olur kendileri) dnsler bugünlerde biraz hızlı biliyorsunuz, çat diye güncelliyor en azından introdns öyle diyor...
Neyse efendim şuan introdnste hala Dns kaydı geri döndü diyor Looop dedikçe benim kafamda loop olmaya başladı...
Lütfen biri çıkıp bana webuzo sınırsız domain ekliyor diyebilirmi.. yani 5 olayı sadece benim yaşadığım bir sıkıntımı yoksa ne bileyim.
Hadi canlar bi el atin hele...
Kafam loop oldu
SEO Hizmetleri ve Backlink için doğru kişiye bakıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ubuntu ya da kurulsa süper bir panel.Denediğim paneller arasında en kullanışlılardan biriydi.Çok güzel anlatım olmuş teşekkürler.