lostyazilim
tr.link

Oyun sitelerinizi dizine göndermenin tam zamanı!

112 Mesajlar 12.552 Okunma
lstbozum
tr.link

Referee Referee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)

mstfaclk adlı üyeden alıntı

Referee hocam bu sefer düştü mü dizine?

Siteniz incelemeye alınmıştır. 48 saat içerisinde iyi ya da kötü geri dönüş sağlayacağım.

wmaraci
reklam

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam sonunda. Forumu da incelemeyi unutmazsaniz sevinirim. Etkisi olacagini soylemistiniz. Tekrardan tesekkurler.

• Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
mstfaclk iyi akşamlar hocam. Siteniz 1 ay kadar önce yetersiz içerik sebebi ile dizinde kabul görmemiştir. Ancak, içerik yeterliliği bakımından gelecekte daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Bu sebeple "sık sık kontrol edilmek şartı ile" sitenize onay vermeyi düşünüyorum. Şöyle bir durum var ki, reklam yerleşiminiz spam film sitesi izlenimi vermektedir. Bu reklam anlaşıyı kullanıcı odağından uzak görülmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırabilirseniz haber verin ve onayı verelim.

NOT : Kategorimde bulunan tüm siteleri aylık periyotlarla kontrol ediyorum. Sitelerde amacından şaşma ya da dizin kurallarına aykırı bir durum gördüğüm zaman, çok çok özel bir not düşerek(bu not muhtemelen bir daha dizine kabul edilmemenizi sağlayacaktır) dizinden kaldırıyorum. Bilgilerinize.

Karahan29 Karahan29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 135 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Selamın aleyküm hocam benim pek bilgim yok dmoz ile ilgili
size şu soruyu sormak istiyorum :
Dmoz kaydı için bizim herhangi bir ücret vermemiz gerekiyor mu?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
Karahan29 merhabalar, kesinlikle ücret ödeme gibi bir durum söz konusu olamaz. Eğer sizden ücret talep eden bir editör ile karşılaşırsanız, editörün profiline girerek "suistimal bildir" düğmesine basmayı ihmal etmeyiniz.

Karahan29 Karahan29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 135 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Tamam çok teşekkür ederim birazdan başvuru göndericem

mstfaclk mstfaclk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 274
  • Beğeniler 12 / 38
  • Ticaret 6, (%100)

Referee adlı üyeden alıntı

mstfaclk iyi akşamlar hocam. Siteniz 1 ay kadar önce yetersiz içerik sebebi ile dizinde kabul görmemiştir. Ancak, içerik yeterliliği bakımından gelecekte daha iyi yerlere geleceğinizi düşünüyorum. Bu sebeple "sık sık kontrol edilmek şartı ile" sitenize onay vermeyi düşünüyorum. Şöyle bir durum var ki, reklam yerleşiminiz spam film sitesi izlenimi vermektedir. Bu reklam anlaşıyı kullanıcı odağından uzak görülmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırabilirseniz haber verin ve onayı verelim.

NOT : Kategorimde bulunan tüm siteleri aylık periyotlarla kontrol ediyorum. Sitelerde amacından şaşma ya da dizin kurallarına aykırı bir durum gördüğüm zaman, çok çok özel bir not düşerek(bu not muhtemelen bir daha dizine kabul edilmemenizi sağlayacaktır) dizinden kaldırıyorum. Bilgilerinize.

Öncelikle size de iyi akşamlar hocam,

1 ay önce forumumuz çok aktifti o yüzden bloğu yeni açmıştık yetersiz içerik mevcuttu yani reddilmesi gayet normaldi. Güncel bir şekilde içerik girmeye devam edeceğimiz konusunda şüpheniz olmasın. Bu hafta sonuna kadar tema ile ilgili yapısal sorunları hallediyoruz. Ondan sonraki hafta çok daha aktif bir şekilde içerik gireceğiz, kontrol etmeniz de hiçbir sakınca yoktur. Reklam yerleşimi genel olarak Adsense uyumlu yerleşim gerçekleştirdik hocam. Kullanıcıyı boğan bir reklam tasarımı kullanmamaya özen gösterdik.

Topu topu sitede 3 adet reklam var zaten. 1 yazı içi diğer 2 si sağ ve sol blok. Eğer yine de uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız belirtmeniz halinde bu haftasonu onu da güzel bir şekilde düzenleyip size yazabilirim. Teşekkür ederim.

• Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
mstfaclk ,
Şöyle bir durum var ki, bir başka editör sitenizi 6 ay sonra inceler ve sonrasında onay vermezdi. Dizinde site onayı için editörün şahsi fikri ile onay verebileceğini ya da site kaldırabileceğini belirten bir bölüm bulunuyor. Buna dayanarak, sitenizi belirli aralıklarla takibe alma şartı ile onaylayacağım. Aynı fikir reklamlar içinde geçerlidir. Tamamen şahsi fikrimdir ki bu kategorimi bağlamaktadır.

Sağ ve sol bloklarda bulunan reklamların kullanıcı gözünden daha uygun görülebilmesi için, daha farklı bir yerleşim planı kurarsanız haber verin kontrol edip onay vereyim.

Derseniz, her kontrol ettiğiniz sitede böyle yaparsanız yandık(!). Size şöyle bir açılama yapayım. Başta da belirttiğin üzere forum üzerinden başvuru yapan kişiler için, geri dönüt avantajları bulunuyor. Bu sizlerin tamamen bir avantajıdır. Eğer burada bu konu olmasaydı, sitenizi direkt olarak silerdim ve sizin de hiç haberiniz olmazdı. Editör kendi kafasına göre iş yapıyor gibi de algılamayın lütfen.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Referee Hocam sitenin güncelliğini arttırdık sunucu baszlı probler vardı onlar çözdük yeni anlaşmalar yaptık. Şuan için güncell içerikler giriyoruz. Şuan kabul olurmu. www.oyuneditoru.net

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 04.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 20 / 127
  • Ticaret 44, (%98)
Korkmaz herhangi bir başvurunuz görünmüyor. Eğer size güncellik konusunda daha önceden bir uyarı yapmışsam ve sorunu giderdiğinize inanıyorsanız, başvurunuzu yapın öyle değerlendirelim.

Ek Olarak:

AlfaOis adlı üyeden alıntı

GameOis oyun haberleri ve eSpor sitemizi ekledim, uygun olduğunuzda dönüşünüzü bekliyorum hocam.

eSpor24 sizin mi hocam ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al