powner2 adlı üyeden alıntı

joduska Benim ileri seviye İngilizce dil bilgim var, dediğin gibi İngilizce olarak yapılabilirse bir marka halini alabilir..


İnsanlar buraya hem kitap okumak için, hemde para kazanmak için akın eder. Bu projeye ek olarak Satış Ortaklığı sistemide eklenebilir. Kastım şu ki; "Benim kitabımı sat 100 satışın %10'u senin!" gibi. Bidiğimiz satış ortaklığı. Bunun yanı sıra bu site içerisine Tumblr mantığı koyulabilir. Herkesin kendine ait ve kendi düzenleyebileceği bir kitap satış sayfası gibi. kitapci.site.com adresine dönerek burada kendi sayfalarını özelleştirerek satış yapmak insanlara daha hoş gelebilir. En azından rekabet sisteminde tasarımında önemi olur ve daha çekişmeli gider.

Ek olarak hocam fikir olarak bir de şunu eklemek istiyorum. Bu projede şöyle bir sistem yapılabilir. Örneğin sitede 50.000 kullanıcı aktif diye düşünün. Bir kitap yazıyosunuz, kitabın kapağı ve kitaba ait birde animasyon videosu. Sadece bunları demo olarak yayınlıyorsunuz ve insanları meraka düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Her geçen gün insanların daha çok sahip olma isteğini arttırmak için daha da yükseltiyorsunuz bu kitabın abartı derecesini. Tabi bu abartmaya değecek hayal gücünde fantastik bir kitap olmalı. Artık insanlar o kitabı çok iyi tanıyor ve satın almak istiyor olur ve satın alamazlar. Bir gün o kitap sitenin ana sayfasından yüksek bir fiyattan veya açık arttırma şeklinde teklif alarak satışa sunulursa, o bir kitap tüm siteye bedel olabilir diye düşünüyorum.