Merhabalar,

Forum konularımız ve desteğimiz, konusunda uzman arkadaşlar tarafından takip edildiğinden firma yetkilisi olarak genellikle forumlarda cevap vermiyorum ama burada bir açıklama yapma gereği hissettim.

Öncelikle vermiş olduğunuz tüm geri dönüşler için çok teşekkür ederim. Tüm geri dönüşleri ciddi bir şekilde değerlendiriyor ve sürekli olarak geliştirerek daha iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz.

Buradaki bir kaç yoruma cevap vermek istiyorum;

Öncelikle entegrasyon desteği;
Botextra yaklaşık 40 tane script ile entegreli şekilde çalışmaktadır. Bu türkiyedeki scriptlerin neredeyse %90 lık kesimine eş gelmektedir. Bunun dışında kalan %10 luk dilimde şu şekilde bir politikamız var. Öncelikle entegrasyon için developer alanımız dökümantasyonumuz ve test platformumuz mevcut, bu bilgiler ile scripti satın aldığınız kişiye entegrasyon yaptırabilirsiniz. Bunu destekliyoruz. Bunun dışında bizim yapmamızı isterseniz entegrasyon ücreti alıyoruz. Burada almış olduğumuz entegrasyon ücreti kâr amaçlı değil sadece zarar etmemek amaçlıdır. Aynı zamanda bizim yaptığımız entegrasyonlarda sınırsız ücretsiz destek de veriyoruz, yeni versionlarını ücretsiz güncelliyoruz.Bunun dışında eğer bir script için bize yoğun şekilde talep geliyorsa ücretsiz olarak ekliyoruz.
Hak verirsiniz ki, dünyadaki tüm scriptlere ücretsiz olarak entegrasyon sağlamamız malesef ki mümkün değil.

Botlarda kararlılık;
Sistemimizde yüzlerce bot mevcut her gün onlarca bot bozuluyor ve tamir ediliyor. Dolayısı ile bozulan bir bot olduğunda bize bildirirseniz teknik ekibimiz gün içerisinde tamir edip düzenliyor.

Destek;
Destek konusunda kendimize çok güveniyoruz, türkiyede anlık canlı destek verebilen bir bot sistemi gerçekten imkansıza yakın bir ihtimal. Bunun sebebi sadece teknik değil maliyetli bir konu olması. Desteğimiz doğal olarak iş saatleri içerisinde çalışıyor. 7x24 destek malesef ki bu fiyatlarla mümkün değil.

Kaynak gösterme;
Bu yeni versionda eklenicek.

@TRomantik
Öncelikle clonerda yaşadığınız sorun için çok üzüldüm, cloner bağlamadan önce siteden bir kaç içerik ekleyerek deneme yapmanız bu sorun için yardımcı olacaktır.

Bunun dışında bu sorun dolayısı ile size ücretsiz olarak bot sunduk, gördüğüm kadarı ile işinizi görmüş.

Ücret konusunda biraz konuşmak istiyorum.

Botextranın fiyatı son 4 senedir hiç artmadı, bu sırada bizim sunucularımız dolar dolayısı ile 2 kere pahalandı, eleman maliyetlerimiz katlandı ama biz bunların hiçbirisini yansıtmamak için elimizden geldiğince dayandık. Buna rağmen 3 aylık 30 tl den başlayan (aylık 10 tl ) olan fiyatlarımızı pahalı bulmanızı malesef ki anlamam çok mümkün değil.

Cloner sistemi 5 tl
Takipçi 3 tl

gibi fiyatlara hizmet veriyor, cloner ile 15000 içerik çekebiliyorsunuz(özgünleştirilmiş vs.. şekilde)

Bunun dışında bu ücrete bir de anlık destek sağlıyoruz.

Yurtdışındaki örneklerimize baktığımda;
Min fiyat : aylık 120$ - max 500$

Bunun dışında tek seferlik alınan botlarda : 900$ a kadar fiyatlar var.

Destek olarak da sunmuş oldukları 1 hafta içinde ticketınıza cevap verme garantisi.

Biz ise aylık 3$ dan 60$ a kadar fiyat.

Sizi anlıyorum yaşadığınız sorun dolayısı ile biraz canınız sıkılmış fakat fiyat konusunda biraz adaletli düşmek gerekir.


Botextra ilk çıktığı günden itibaren türk webmasterlara gelir kapısı olmayı hedefledi, hepde böyle değerlendiriyoruz. Umarız ki hep böyle kalabiliriz.

Beraberce birbirimize anlayış ve hoşgörü ile devam ettiğimiz sürece, kazanan yine türk webmasterları olacaktır.

Hepinize teşekkür eder bol kazançlar dilerim.