200TL Seo çalışmaları, 50TL tasarım, aylık 20TL sunucu, 100TL bot.
450 türk lirası. Farkettiyseniz en pahalı hizmet bot. Pahalı olabilir, verilenin karşılığı alındığı sürece sıkıntı etmiyorum. 200TL Seo çalışması için verdim. Yapan arkadaş bana ilk 10a giriceksin şurda şöyle olacaksın bu böyle olacak gibisinden vaatler vermedi. Sadece anahtar kelimelerimde aldığım paket üzerinden çalışma yapacağını ve elbet faydası olacağını iletti. Kabul ettim.

BotExtraya verdiğim ücret prtada, almadan önce ki konuşmamız ortada, aldığım hizmet ortada. Benim 450 türk lirası yatırım yaptığım bir websitesi ufak hatalar yüzünden çöp oldu. Şuan kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum eski ve bottan kaynaklanan hataları düzeltmeye çalışıyorum ama kesinlikle içime sinmedi. Sinmeyecekte.. Şuan 13 adet (tam emin değilim, sitenize girmiyorum girdikçe kendime kızıyorum çünkü) film botunuz var, sadece 1 tanesi sitem ile uyumlu. Onuda bana özel olarak siz SONRADAN eklediniz.

Kendinizi ve hatanızı savunan eylemler içerisine girerek kendinizi verdiğiniz eksik hizmet ile aklamaya çalışmayın lütfen. Emeğinize kesinlikle söz etmiyorum, sisteminiz elbette çok güzel AMA eksik. Benim işimi kötü yönde etkiledi, benim maddi durumumu kötü yönde etkiledi, ben 3 aylık bot aldım şuan giripte içerik çekemiyorum çünkü sadece 1 kaynak var. Madem öyle neden ben para veriyorum hala? Bana deyin ki Cloner hizmetinin 3 aylığı 100 lira. Tamam canınız sağolsun der hizmeti kıllanır bırakırım.
Hizmeti paypaldan aldım, geri iade edebileceğimi biliyosunuz. Bunu ben sizden bekledim.
5TL Cloner almam için Aylık üyeliğimin bulunması gerekmekte. Ticaretin göz boyama kısmını bana karşı kulanmayın. Cloner hizmetinden 5 liraya yararlanılmıyor. 5 liraya yararlanmak için 100 şlira verdim ben. Neyin 5 lirasını alacaksınız? Aynı şeyi verdiğiniz cevapşlarda kullanmayın lütfen.

Türk webmasterları fahiş fiyatlar yüzünden kazanamıyor ne yazık ki. Sektörde yüksek kesme hitap eden hizmet veren webmasterlar kazanıyor, kişisel olarak ilerlemek isteyen webmasterlar kaybediyor.