Merhaba arkadaşlar.

Başlıkda gerekenleri yazdım. Böyle bir alan kurmalıyız. İster forum ister daha farkı bir sistem ama kurmalıyız. Alın size özgün fikir. Türkiyede böyle bir yer hiç olmadı.

Şimdi *** dersiniz wmaracı dersiniz. Olmadı seocry dersiniz de. Boş olur. ***da yokuz ve zaten olsak da oranın havası bize uymaz. Wmaracı derseniz tam anlamıyla ölü. Seocry başarılı fakat çok hareketsiz. Samet de işleri yüzünden çok yazamıyor forumda.

Kısacası Türkiyede kar amacı gütmeksizin seo konuşulabilecek hiç bir yer yok. Herkes ben kazanayım derdinde. Bilen bilmeyen seo uzmanı zaten. Hayatında google yönergelerini okumamış insanlar seo uzmanı.

2016 seo bağlığı altına 2012 konusu yazan mı dersin, mobil uyumlu olmayan tüm siteler bitecek diye geçen sene etrafı velvereye veren mi ararsın. Herşeyin kabuğuna yapışmış insanlar. Öze ulaşamamışlar. Ulaşmaya ihtiyaçları olmamış çünkü.

Diyeceğim odur ki, gerekirse ücretli üyelik sistemi bile olur. Yine davetiye ile çalışılacak. Ve herkesin karşılıksız bir şeyler paylaşacağı bir ortam. Ve işin içine ticaret girmeyecek. Forumda bu kadar seo yapıp para kazanan insan varken kimse bilgisini paylaşmaz.

Evet fikirleri bekliyoruz.

Güncelleme:

Arkadaşlar mesela şu abimizin yazmış olduğu şu cümleler benim için onlarca sayfa tecrübesiz yazılmış yazıdan daha faydalı.

https://wmaraci.com/forum/1738244-mesaj4.html

Bu kişinin tüm mesajlarına bakıp nasıl bir ortam kurmayı planladığımı görebilirsiniz.


Bu projede varım diyenler pm atsın buraya listeleyelim.
SKYPE VERSİN EKLEYELİM



Skyp verenler, varım diyenler:

kendoka

yazanadam

New

joduska

Facebook Grubumuz

https://goo.gl/o8pWnl