nettebilgi adlı üyeden alıntı

Makalepaneli arkadaşım ortadoğuda nato ve israille beraber neden sünni ittifakı kurulup alevi ve şiiler baskı altına alındı. Bana 1 tane israillin köpekliğini yapmayan sünni devlet göster bir tanede israille savaşmayan şii / alevi devlet göster. İranın yanında oluruz demesinin sebebi de bu. İsrailin yanındamı olacaktı? Işid nato israil ve suudi projesidir. Bu denli elinin ggüçlendirilmesindeki amaç büyük ortadoğu projesinin önünde tek engel olan şii / alevi toplumunu katletmektir.
7 dünyanın yamyamına karşı verdiği mücadeleyi kazanan Esad emperyalist güçlere gösterdiki aleviler ve şii toplumları savaşla yenilecek topluluklar değil. Bu neden le de ortadoğu blok oluşturma gayretine düştü. Aklı başında olan her insan emperyalizme karşı iranın suriyenin lübnanın hamasın yanında yer almalıdır. Yarın çok geç olur.

bu dediklerinin hepsi doğrudur, bana karşı düşman olacak adam (küfretmek istemiyorum) gitsin iranın vekili olsun. Her şeyden önce ben ülkeme bakarım. sen anlaman gereken yeri iyi anlamamışsın anlaşılan