Selamın aleyküm, sizlere danışmak istediğim bir mesele var, bilmiyorum daha önce söylemiş miydim yaşımı(büyük ihtimalle hayır) ancak 17 yaşındayım ve başlıktan zaten anlamış olduğunuz üzere saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum, neden sorusunu sorabilirsiniz; bende eskilerden beri arkadaşlarım uzun saçın durmadığını söylerler, aslında durmaması değil de, bakamıyorum uzun saça, şekil veremiyorum, her gün fön çekmek falan benim işlerim değil, saçımı kısa tutmayı seviyorum, ama Maşallah saç tarla gibi çabucak uzuyor, kestirdikten sonraki o kısa ferahlığı 1, 1 buçuk hafta belki tadıyorum, ardından istemediğim uzunluğa ulaşıyor, ben de diyorum ki, önce bir güzel kısalttırayım, sonra da jilet ile kazıma işlemi, sonra tabiri caizse kabak. Ancak korkularım var, 1. bana uyarmı bunu nasıl test edebilirim, ellerinle saçı geriye çekip anlına doğru bak diyen var, saçını paintle diyen var vs. vs, bunu anlamanın kolay bir yolu varmıdır, sonracıma benim kaşlarım biraz kalın, kafayı kazıtınca sırıtırmı hani tuhaf durarmı, 3. de malum öğrenci çevresi nasıl tepkiler görürüm, eğer çok kötü olursa çıkana kadar bir şapkayla durmayı düşünüyorum ancak ne olur ne olmaz bu riske girmek demek en az 1 ay kel kalmak demek, sizce ne yapmalıyım, fikirleriniz için teşekkür ediyorum..

Kafa tipim : ten beyaz, http://www.kuaforunuz.net/wp-content/uploads/2015/01/erkek-sac-bakimi.jpg şu ten rengindeyim, bakarsanız kaşlarım da o kalınlıkta gibi gibi biraz daha fazla olabilir belki ama bu adam gibi kahve rengi olmadığı için kap kara olduğu için sıkıntı olabilir, bunun yanında yüz tipim de bu adama benziyor, shape olarak, şuan nasıl anlatıyım bilemedim ama böyle yani, bide sert bir görünüşüm yok hani yanaklarım falan kırmızı orta kilodayım, bi vin diesel olamasakda nasıl bişi oluruz merak ediyorum, teşekkürler. fotoğraf atamam söyleyeyim şimdiden.