nettebilgi adlı üyeden alıntı

Makalepaneli Pis zihniyetten kastın nedir. Ben sana herşeyi açıklayarak anlatıyorum sen kuyuya taş atıp kaçıyorsun. Bu adamın zihniyetini anlat yanına da olmasını gerekeni yaz. İstersen 50 sayfa yaz ben okurum. Makale yazarısın yazdığın makalelerde kuyuya taşı atıp kaçma hesabıysa vay o makaleleri okuyan ziyaretçilerin haline :)

Ben işimi temiz yaparim, o başka :) devlet yönetimini değiştirmek için insanlara fikir aşılamak gerek. Fakat sizin savunduğunuz grup Atatürk ahlakını ve zekasını yansitmiyor. Miras yiyorlar. İnsanları asagiladiklari surece toplumun diğer yarısı inat olsun diye hak etmeyeni destekliyorlar. Kültürden haberi yok bazılarının. Mesela dini olarak algilanmamasi gereken bir konu cuma namazidir. Geçenlerde gürsel tekin hayatimda ilk kez cumaya gittim, hoca caminin balkonuna çıktı fetva verdi diyor. Diğer yandan cuma namazı düzenlemesine itiraz ediliyor. Herkes istediğine inanır, fakat toplumun basina geçmek isteyen birinin kültür anlamında bunları bilmesi gerekir. Yani herşey emperyalizm, sömürü madem, insanların bu alandaki magduriyetleri saçma mi ? Demek istediğim şey Atatürk ve arkadaşları toplumun bağrından kopmuş ve onları anlamışlar. Bugünkülerin alayı burjuva. Halktan ve kültürden kopuklar. Kör değiliz :) bunun böyle olduğunun farkındasınızdır diye düşünüyorum.