lostyazilim
tr.link

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz.

16 Mesajlar 2.357 Okunma
lstbozum
tr.link

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

bu dediklerinin hepsi doğrudur, bana karşı düşman olacak adam (küfretmek istemiyorum) gitsin iranın vekili olsun. Her şeyden önce ben ülkeme bakarım. sen anlaman gereken yeri iyi anlamamışsın anlaşılan

anlamam ve anlaman gereken yeri ben ssana çok iyi açıkladım. Bugün ortadoğunun suçsuz halkları üzerinde oynanan oyunun içinde israil ve el nusra ile birlikte kimlerin olduğunu sen ben ve herkes çok iyi biliyor. İrana taraf olurum demek emperyalizme karşı iranın tarafında olurum demektir. Türk askerinin karşısında iran askerinin yanında olurum demek değildir bu.
Kurtuluş savaşında kimlerin savaştan kaçtığı kimlerin varını yoğunu ortaya koyarak çarpıştığı bellidir. Kuvayı Milliye ortadadır. Kuvayı milliyeyi vatan haini ilan eden ortadadır.
Dün bu insanlara vatan haini deniyordu memleketi onlar kurtardılar. Bugün yine vatan haini deniyor yarın vatanı yine onlar kurtaracaklar. Buna emin olabilirsiniz.

wmaraci
reklam

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

anlamam ve anlaman gereken yeri ben ssana çok iyi açıkladım. Bugün ortadoğunun suçsuz halkları üzerinde oynanan oyunun içinde israil ve el nusra ile birlikte kimlerin olduğunu sen ben ve herkes çok iyi biliyor. İrana taraf olurum demek emperyalizme karşı iranın tarafında olurum demektir. Türk askerinin karşısında iran askerinin yanında olurum demek değildir bu.
Kurtuluş savaşında kimlerin savaştan kaçtığı kimlerin varını yoğunu ortaya koyarak çarpıştığı bellidir. Kuvayı Milliye ortadadır. Kuvayı milliyeyi vatan haini ilan eden ortadadır.
Dün bu insanlara vatan haini deniyordu memleketi onlar kurtardılar. Bugün yine vatan haini deniyor yarın vatanı yine onlar kurtaracaklar. Buna emin olabilirsiniz.

İşinize gelmeyince herşeyi te'vil etmenize bayılıyorum. Memleketi kurtarmadan önce pis zihniyetlerini kurtarsınlar. Saygısız ve sığ kafalılar, yedi düvel biliyor.
Genelleme yaptığım için bazıları için hata yapmış olabilirim, onlardan Allah razi olsun.

I Love Yandex Money

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Makalepaneli Pis zihniyetten kastın nedir. Ben sana herşeyi açıklayarak anlatıyorum sen kuyuya taş atıp kaçıyorsun. Bu adamın zihniyetini anlat yanına da olmasını gerekeni yaz. İstersen 50 sayfa yaz ben okurum. Makale yazarısın yazdığın makalelerde kuyuya taşı atıp kaçma hesabıysa vay o makaleleri okuyan ziyaretçilerin haline :)

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Makalepaneli Pis zihniyetten kastın nedir. Ben sana herşeyi açıklayarak anlatıyorum sen kuyuya taş atıp kaçıyorsun. Bu adamın zihniyetini anlat yanına da olmasını gerekeni yaz. İstersen 50 sayfa yaz ben okurum. Makale yazarısın yazdığın makalelerde kuyuya taşı atıp kaçma hesabıysa vay o makaleleri okuyan ziyaretçilerin haline :)

Ben işimi temiz yaparim, o başka :) devlet yönetimini değiştirmek için insanlara fikir aşılamak gerek. Fakat sizin savunduğunuz grup Atatürk ahlakını ve zekasını yansitmiyor. Miras yiyorlar. İnsanları asagiladiklari surece toplumun diğer yarısı inat olsun diye hak etmeyeni destekliyorlar. Kültürden haberi yok bazılarının. Mesela dini olarak algilanmamasi gereken bir konu cuma namazidir. Geçenlerde gürsel tekin hayatimda ilk kez cumaya gittim, hoca caminin balkonuna çıktı fetva verdi diyor. Diğer yandan cuma namazı düzenlemesine itiraz ediliyor. Herkes istediğine inanır, fakat toplumun basina geçmek isteyen birinin kültür anlamında bunları bilmesi gerekir. Yani herşey emperyalizm, sömürü madem, insanların bu alandaki magduriyetleri saçma mi ? Demek istediğim şey Atatürk ve arkadaşları toplumun bağrından kopmuş ve onları anlamışlar. Bugünkülerin alayı burjuva. Halktan ve kültürden kopuklar. Kör değiliz :) bunun böyle olduğunun farkındasınızdır diye düşünüyorum.

I Love Yandex Money
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Güzel bi kıvırmayla noktaladın başrolünü kendin oynadığın senaryoyu. Bizim konuştuğumuz konu CHP veya AKP içindeki burjuvazimiydi arkadaşım. Neyse yarın cuma herkese hayırlı cumalar. Ben kaçar IQ seviyem yetmedi bu tartışmaya.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Olayı nasılda tartışmaya çevirdiler. Niye kabul etmiyorsunuz işte ortada herşey

Suriyeliler denizlerde ölüyorlar.
Ülkede okuyanlarına 1.200 TL geri ödemesiz para veriyorlar.
Ülkedeki iş sektöründe ucuza ve her işi yapacak elem kim Suriyeli ve söktörü bitridiler.
Bugün öğrenciler Burs aldıklarında okulu bitirince borçlu çıkıyorlar.
Bugün Asgari ücret 1.300 TL oldu diyorlar ama aslında 1.170 Tl. Bizden aldıkları parayı sayınca bu kadar oluyor. Sen sanıyorsun 1.300 tamış ama demiyorsunki lan bu 300 TL nasıl geldi.

Herşeye zam zam zam zam. Sonra gelmişsin burada bize laga luga yapıyor ve hala savunuyorsun o ülkesine ihanet edenleri.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al