-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sağlık Sektörü
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben bugün M... yayınlarından(M... eğitim kurumları dersanesinden) kpss b grubu modüler set aldım. 76 lira olarak ve işbankası bankamatik kartımla ödeme yaptım. Yani dersaneye gidip görüp aldım elden paket olarak.
Herhangi bir sekilde kullanmadım olduğu gibi duruyor. Ancak akşamında, ürünü iade etmek istedim ve paramı geri almak istedim. Bunun sebebi bu yayınları kullanan arkadaşlar bana pek olumlu konusmadılar ve baska yayınlar önerdiler. Onun üzerine yeniden para verip set almak yerine bu ürünü iade etmek istedim.
Dersaneyi aradım, ben iade almam haklarınızı arayın biz şubeyiz dedi. Genel merkezi aradım onlar da iade edemiyoruz felan deyip durdular. Almamak için binbir takla atıyorlar.
Internet sitelerinde böyle bir şey yazdığını da onlara belirttim bizim insiyatifimizde dediler.
Herhangi bir hata durumu olmadan değiştirme veya iade istemi durumunda ürün 7 gün içerisinde M.... YAYINLARI'na kullanılmamış ve hasarsız olarak geri iade edilmelidir. Eğer alınan ürün başka bir ürünle değiştirilmek isteniyorsa iki ürün arasındaki fiyat farkı tespit edilecek ve iade/ilave fiyat durumu müşteriye bildirilecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi bir bilgim yok ancak ben yine de iade edebilirsiniz diye biliyorum.
Başlatmasınlar inisiyatifilerine :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İade işlemlerinde "tekrar satışa uygun mu?" sorusuna evet cevabını verebiliyorsanız iade hakkınız vardır. Eğer koruyucu poşeti açılmış, kapağında kırılma mevcutsa firmanın inisiyatifine kalmış.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Her ürün için belli bir süre içerisinde iade hakkı var diye biliyorum. Tabii alındığı gibiyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Şimdi biraz araştırma yaptım, konu biraz karışık. Mesafeli satışları bildiğimden, yerinde satış haklarını tekrar okudum. Firma eğer tüketiciye hak sunmadıysa iade almama hakkı var. Ayrıca basılı ürünler olan kitap, CD-DVD vb satışlar işi daha da karıştırıyor. Satın aldığınız yere gidip ancak rica edip iade isteyebilirsiniz.
İlk yazdığım mesajda satışa uygun olup olmaması, çalıştığım teknoloji marketin tüketiciye sunduğu özel hak imiş. Şu an için iade hakkınız bulunmuyor fakat eğer çok zor durumdaysanız her şeyde olduğu gibi bunun da hilesi var.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Satıcının olmayan bir özelliği, içeriğin var olduğunu söylediğini iddia ederek iade yapabilirsiniz. Doğru bir davranış değil, sadece aklınızda bulunması için söylüyorum. Başımıza gelmişti, babama Full HD video kayıt yaptığı söylenen makine satılmıştı, koşulsuz iade alındı. Satıcıyla yüz yüze getirilip, süresi olmaksızın iade etme hakkınız var.
iyi.